Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
Annyit, hogy pont a táp fölött van az egyik HDD hely, oda nem szívesen raknék vinyót. De szerencsére két HDD hely van, szóval nem is szükséges.
Nekem is van házventim, de elég hangos volt vele, így inkább kikapcsoltam. Így a HDD (5400-as 3,5"-es) és a proci (Pentium G860) max. 32-34 fokos, a system nevű hőérzékelő pedig olyan 40 fok körül mutat, 22 fokos szobahőmérséklet mellett. Szerintem ez így jó, nyáron meg majd meglátom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy ruhás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Revolut
- VR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest