- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, régóta szemezgetek már vmi ITX konfiggal, mivel egy jó ideje már nem játszom az asztalimmal, csak netezek, néha filmet nézek, és hát a fogyasztása nem kicsi.
A héten össze is raktam, nah nem egy nagy masina de kezdetnek megfelel.
Asrock 330GC lap egy morex 3677 házban, mellette egyelőre (jövő héten csere) egy 40gigás 2,5"-es IDE vinyó, 2x2GB RAM. morexben egy paneltáp van nem tudom a teljesítményét. Vettem hozzá egy univerzális adaptert (12V/5A), bár a DC csatit már le kellett cserélnem a házban mert kiderült hogy 2 féle van forgalomban, és én ezt nem figyeltem az adapter rendelésekor.:
Szal kérdéseim:
1. paneltáp max teljesítménye mennyi lehet? hogy járjak utána? morex oldalán csak ajánlanak hozzá 2 félét, de semmi konkrétum.
2. paneltápnak van egy floppy táp csatija és egy 4PIN molex. a molexet leoszthatom 2 felé, bár ez ugye függ az 1.számú kérdésemtől is.
3. a házban gyárilag egy 3pin-es 6cm venti van oldalra szerelve. az alaplap kezelne egy 4pin-es PWMes ventit, de az istennek sem találok 6cm-est, tudnátok vmi magyar linket, forgalmazót?
4. esetleg vkinek nincs egy PCI-os félmagas VGA-ja, amivel HD videókat is lehetne nézni? (tudtommal nVidia 7000től felfelé, ati meg HD2000től felfelé segítene?)
az igp 720p Xvid-et elviszi, de a youtube HD-t fullscreenben már nem. (jah Ubuntu a rendszer, NO windows!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Foxpost
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Call of Duty: Warzone
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest