Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Amikor nekem volt Manli Nvidia videókártyám (kínai, a világ harmadik legnagyobb oem gyártója), alig bírtam eladni, mert senki sem ismerte. Közben röhögve hozta ugyanazt a szintet értelemszerűen, mint egy Asus, vagy MSI és minőségben is szuper volt (fém hátlaplemez, masszív, pontos illesztések, stabilitás).
Nem kell félni ma már akínai cuccoktól. Ami nem kínai az hamis. Két jó off példát hadd osszak meg:
A hazai viszonyok között él még az a tévképzet, hogy a kínai az sz*r. Főleg ha olcsó. Ld. MG Zs gépkocsija, ami lepipálja minőségben az alsó középkategóriás európai modelleket, közben olcsóbb, mégis vesznek egy használt "üzletit" ugyanannyiért inkább helyette, ami nem is jobb minőségben.
Másik példa. Gyerek ráfüggött - persze miattam - a star warsra. Nézegettem neki a normális fénykardokat. Ami itthon legolcsóbb fém nyelű, akksis fénykard volt, az 29000 volt, jelenleg dark apprentice néven 35000. Echte ugyanaz (de még a címkék, csavarhelyek, foglalatok is) temuról véve 7000 ft ingyen szállítással. És itt nem az európai volt előbb...
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest