- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Hű, nem is tudom pontosan mi volt a sorrend amivel a profil mentés, aktiválás, és windows startnál indulás opciókat kellett aktiválni, hogy utána jól működjön. Talán pont ez amit írtam és ha be volt kapcsolva a windows-zal indulás, akkor nem töltötte be a profilt hiába mentettem és aktiváltam később. Nekem is csinált ilyet.
Illetve a curve editor is hibásan jelenít meg kapcsolgat dolgokat, de nagyon sokadjára azt is működésre tudtam bírni (a megjelenítés rossz, de jól működik most). RTX 3070 van nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest