- iPhone topik
- Poco F7
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
PROTRON #57058 üzenetére
Még semmit nem rendeltem meg, a riser amúgy a ház (Kolink Rocket Heavy) tartozéka. A tecsőn nem sok anyagot találtam a házról, de ami volt, abban nem említettek problémát velük. Megnézem újra, hátha említik milyen vga-t használtak.
Rick4: azért itt tettem fel, mert itt többen is építettek szendvics szerkezetű gépet, több tapasztalat lehet riserekkel.
Francia91: olvastam korábban valamit, hogy sok újabb kártyán nem drótoznak be 16 sávot, csak 8-at (esetleg még kevesebbet) az újabb szabványra hivatkozva, ez jutott eszembe. Kérdés, hogy a középkategóriában elég lehet-e 3.0-n 8 sáv, ha ez a helyzet (Rick4: igen, tudom, ez már tényleg inkább vga-s kérdés
).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Borderlands 4
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest