Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    Na, tegnap megjöttek a cuccok, kínlódtam velük egy sort. Nagyon sok gépet nem raktam még össze, de ez messze a legnehezebb szülés volt.

    Metis: nagyon jó, hogy darabjaira szét lehet szedni, kvázi lapra szereltként lehet kezelni. Kell is, mert amúgy kb. lehetetlen odaférni az alkatrészekhez. SSD megemelésére valamit ki kell találjak, mert az átmenős Sata tápkábelt nem tudtam máshogy bedugni, csak úgy, hogy az első 2 csavart kivettem, így el tud emelkedni a padlóról. Nem tudom, hogy egy nem moduláris ATX tápot hogy lehet belepasszírozni, az SFX megmaradó kábelei is alig férnek el. A ház venti csak 3 pines, azt hittem 4.

    Asrock H110M-ITX/ac: a kezeit levágnám annak, aki annyi centisnek határozta meg a wifi antenna kábeleit, amekkorák. ha 2 cm-el hosszabb lenne, semmi gond nem lenne vele, de így keresztül kasul húzva mindenen tudtam csak elvezetni. A P4 tápcsati meg a ventilátor csatlakozók annyira a széleken vannak, hogy rendesen küdzős volt bedugni őket. Ha hosszabb lenne a P4 csati kábele 5 cm-el, akkor azt is szépen el lehetne vezetni. A Wifivel nem igazán vagyok egyelőre megelégedve, egyszer 2 megabit 500-as pinggel, egyszer meg jön rajta rendesen a 20 megabit. Mellette a laptop stabilan 20-at tudott. Lehet, hogy az antenna nincs rendesen meghúzva, tegnap este már nem kínlódtam vele.

    Ma-holnap finomítgatom még a dolgokat, aztán remélem minden ok lesz.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák