- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
és (#36496) sajby
Nekem is ASRock H110M-ITX/ac lapom van, és igen, az a két antenna kábel tényleg elég rövidre sikerült.
Viszont most én is megnézegettem a lap WiFi képességeit és nekem tökéletesen hozta a maximális elérhető (igaz, momentán csak cirka 13 Mbps-os ADSL) letöltési sávszélességet, de a Google 8.8.8.8 DNS-ét is ~50 ms, magyar portálokat (PH, Index) pedig 24~26 ms ping idővel ért el eléggé stabilan. Nincsenek ugyan csúcs hálózati eszközeim, de visszaváltva UTP-re a ping idők max. 1 ms-mal lettek csak jobbak.
(#36498) energy4ever
Ez qrv@jó! Azért az az 50 kiló odab@$z rendesen!Tudsz csinálni róla egy hangfelvételt, hogy így vízhűtéssel mennyire hangos/halk az egész cucc jól meghajtva, zárt dobozzal 1 méteres távolságból?
-
Ispy
nagyúr
Hát igen én már a 2. metist taposom és már az elején egyértelmű volt, hogy sfx táp és moduláris kábelek. De még így is elég gány, az egyik kábel túl hosszú, míg az alaplapi atx meg épphogy elér a lapig. Szóval beláttam, hogy kénytelen leszek egyedi kábeleket gyártani hozzá.
Ráadásul az összes kábel szanaszét megy a ventilátorok előtt, ez meg a hűtésnek nem kedvez.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest