Hirdetés
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
válasz
kisza25 #26033 üzenetére
Én is adtam már el úgy tápot, hogy se kábelt, se csavart nem mellékeltem hozzá, de nem szándékosan tettem, egyszerűen annyira nyilvánvalónak hittem, hogy ilyen már mindenkinek hegyekben áll otthon. Persze miután a vevő megjegyezte, utánaküldtem postán őket önköltségen, azóta nagyon figyelek
Ha apróról vásárolsz, lehet, hogy nem is direkt nem adják mellé az ilyen apróságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest