Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

EVGA ITX BOX - Újabb képek, ezúttal már a belsőről is - techpowerup.com

=========================================

(#16508) TGWH: Úgy lám, senki nem vállalkozott rá, ezért megpróbálom kibogozni. :)

"lehetséges lenne egy mitx házba belenyomorgatni egy matx alaplapot?"
    Mini-ITX házba microATX alaplapot leginkább két esetben tudsz belegyömöszölni:
    - Ha kellően nagy, hogy átalakítsd a microATX lap igényeihez, azaz barkácsolj megfelelő belső kialakítást magad. Ilyen pl. a Bitfenix Prodigy.
    - Ha a microATX alaplap a kisebbek közül való, és inkább a Mini-DTX mérethez áll közelebb. Pl. ASRock H61M-VG3

"minden féle variáció érdekelne, ha a mitx lapokban rejlő rejtett erőforrás elég játékra, amit nem hinnék, még atom is jöhet... bár egy trinity kellene..."
    Itt érzek némi zavart az erőben. Az alaplap mérete nincs közvetlen összefüggésben a teljesítménnyel. Akár I7-es Intel procit is tuningolhatsz Mini-ITX alapokon, ha úgy tartja kedved.

"Komolyabban nem merültem bele a témába, a mostani konfigom eladnám, ha egy jó kis trinyitit szép haszonnal ki tudnék hozni az árából..."
    A meglévő hardver eladása és új vétele igen ritka esetben jár haszonnal. Hacsak nem arra gondolsz, hogy drágább konfigot cserélsz olcsóbbra.

Tehát tisztázzuk! Pontosan mit is szeretnél? :)

(#16547) KingBradley: "Rendeltem házat LCpower 1380BMI 75watt amivel szívtam mint a macin mert sehogy se tudom az alaplappal (asrock e350m) összeegyeztetni a paneltápot.

Néztem több oldalon is: LC POWER LC-1340mi támogatja a 3.25 ös HDD t.."

Amennyire látom, 1380BMI nincs, csak 1370BMI, amibe tehetsz 3.5"-es meghajtót.
    Ellenben az 1340MI eszerint csak 2.5"-es meghajtóra van felkészítve.

(#16550) KingBradley: Ehhez fényképet kérünk, vagy egy pontosabb leírást! :)

(#16555) szabi__memo: Ő... melyikre gondolsz? Mert ebbe ATX táp való. :)

(#16556) &rew: Szerintem csak egyszerűen nem rakta bele. Amúgy pl. Google translate-tel el lehet igazodni a szövegen.

(#16557) radi8tor1: Ecset+porszívó és/vagy sűrített levegő segítségével azért nem olyan nagy kihívás. :)

Új hozzászólás Aktív témák