Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Apple Watch
 - iPhone topik
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

- 

Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pista0001
addikt
Club3D, PowerColor és VTX3D a TUC (nem tudom minek a rövidítése) vagy valami ilyesmi nevű céghez tartozik, tehát mind a 3 csak brand.
Tudtam hogy a világpiacon van felhozatal, de mivel nem én vagyok az érintett nem ástam bele jobban magam, gondoltam vagy a Google, vagy a HookR adatbázis lesz a barátja

#14953: Tetszik, de azért egy PCH hőmérsékletre kíváncsi lennék (ilyen alaplapom van nekem is a kis gépben
 ). Amúgy az is passzív lenne ha menne a Celeron IGP-jével, sajnos a dVGA mellé pont nem fér el a mini Ninja, tovább vagdosni meg most nincs mivel. Ha lenne mivel akkor meg már nem a minit szabdalnám hanem szereznék egy nagyot, táp nélkül az is bőven be kell hogy férjen a PC-Q07-be ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
 - Milyen asztali médialejátszót?
 - Assetto Corsa Rally
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Opel topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
 - Formula-1
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - További aktív témák...

- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
 - HP 65W töltő eladó
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
 - Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Amúgy az is passzív lenne ha menne a Celeron IGP-jével, sajnos a dVGA mellé pont nem fér el a mini Ninja, tovább vagdosni meg most nincs mivel. Ha lenne mivel akkor meg már nem a minit szabdalnám hanem szereznék egy nagyot, táp nélkül az is bőven be kell hogy férjen a PC-Q07-be ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)