Új hozzászólás Aktív témák

• saturn27

tag

Kössz a hozzászólásokat! Jól tettem, hogy kikértem a véleményeteket, mert így fény derült az esetleges gyenge pontokra az elképzelésemben.
    Igazából annyira nem ragaszkodom ehhez a házhoz, de a méretéhez nagyjából igen. Korábban a Silverstone SG05-ös házban gondolkodtam, de mivel nekem felesleges a VGA (ahogy elnéztem bőven elég lesz nekem az IGP teljesítménye is), így máris feleslegesen nagynak éreztem még az a kis kocka házat is és az ára sem volt túl vonzó amúgy sem. :D Szóval ha tudtok nekem javasolni egy hasonlóan kicsi (lehet azért kicsivel nagyobb is mint a vialan, például ha beleférne még a vinyó is, akkor nem kéne külsővel szórakoznom), jól szellőző és megfelelő tápellátású házat, azt megköszönném (illetve fontolóra venném). :R

szerk: amire használni fogom az főleg net, filmezés és némi játék. Eddig bőven kiszolgált a már-már múzeumi 7600GT-m, de az újabb játékok, amiket kipróbálnék, már lázadnak a videokártya miatt. Konkrét számokat még nem láttam, de valószínűsítem, hogy az a10-5700 IGP-je jóval erősebb mint a 7600GT :DDD

Új hozzászólás Aktív témák