- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezeknél már nem kell akkora rituálé, mint 30 éve.
Az első olajcsere előrehozott (kivéve ha a gyártó tiltja, mert speciális kezdő kenőanyagot tesz bele, de ez ritka), utána meg ahogyan kell rendesen.Nem kell melegíteni a végtelenségig állóhelyben, 1-2 perc és mehetsz is, aztán normális közlekedés, még a dinamikus csapatásokat hanyagolva, de legyen szélesebb fordulattartományban használva, ne ugyanazon forogjon mindig. Aztán nem kell sok neki (100-200Km) utána már néha belefér egy kis dinamika is.
Aztán megint kicsit utána meg mehet rendesen néha akár nyelezve is, az első olajcsere után teljesen bejáratott már, mehet az alapvető felhasználás: nyél.Ilyenkor nem csak a motor járatódik be, hanem a variátor is, azért érdemes szélesebb tartományban, de nem a végletein használni.
Mondjuk én nem vagyok ilyen szívbajos, 100Km után nyelezném ahogy van, hadd szóljon. Bár engem az autós topikokban is utálnak.
-
Zoli bácsi
őstag
Én Piaggio Liberty 125-öst járatok be. Fülre a 70 km/h jó neki, annyival hajtom, bár ha elfeledkezem hamar belenyal a nyolcvanba. Hoszabb úton megállnék, de eddig max 25km-t mentem egyvégtében. Indulás előtt picit ketyegtetem, míg nem üzemmeleg, óvatosan gyorsítgatok. Szerintem ennyi, meg ugye 1000km-nél olajcsere, ami fontos. (Gondolom más típusnál is, Piaggio-nál előírás)
-
Skizz
addikt
Én is biztos voltam benne, hogy a kipuff zörög, aztán véletlenül kiderült, hogy a hengertömítés ki volt lazulva. Először bizonyosodj meg róla, hogy nem egyszeráen csak rezonál valami, aztán ha nagyon mélyről jön valami, akkor irány a szerelő... sajnos ilyeneket fórumon keresztül megoldani csak Gyurcsók tudna.
-
-
-
DigitXT
félisten
-
Ebben teljesen egyetértek, simán elkérnek 98-as motorokért is 200k-t, illetve úgy hirdetik hogy 2003-as vagy 2004-es,közbe pedig köze nincs hozzá. Az viszont jó hogy laza 100k-ból egy pöpec állapotú géped van, mondjuk én ennyi pénzért adtam el 2008-ban a Simsonomat, igaz hogy tip-top volt, de akkor is sokak szemében "csak egy Simson".
-
-
-
Wray
újonc
-
GodHeart
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest