Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz
dinnye2023
üzenetére
Az is lehet, hogy már nincs is meg. Felteszik több helyre, aztán már azt sem tudják, hogy hova is tették fel.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
dinnye2023
üzenetére
Megtaláltam én is, jogos a kétely, ez valahogy érdekes.
Számomra nem a lóerő elírás ami elgondolkodtat, hanem gyanúsan olcsó, és majdnem 1 éve hirdeti. Ennyit simán rákölthetett, ezt elhiszem.
Szerintem nem tudja senki a választ, de hívd fel, aztán kiderül. Lehet hogy jól jársz, becsületes eladótól veszel egy megérő, rendben lévő motort. Így legyen!
Ha nem gond, beszúrom a hirdetést, másnak ne kelljen keresni: [link] -
válasz
dinnye2023
üzenetére
Elírás van ami lehet szándékos vagy nem tudatos. A két dolog természetesen üti egymást. Egy gyárilag kb 4 lóerős motorról beszélünk. Tehát vagy nem bontatlan a blokkja és valami tuning van benne, vagy pedig bontatlan, és csak szimplán hülyeséget ír az ember.

szerk: Megnéztem a hirdetést. Biztos, hogy felújították, de hogy milyen minőségben az csak élőben derülne ki. Láttam már "restaurált" darabokat ami valóban szét volt szedve, de közel nem olyan minőségben lett felújítva mint amit állítottak róla. Mindegy, ez most nem is lényeg.
Elképzelhető, hogy bontatlan a motorja és az órája szerint mehet akár max 70-et is, ezek az órák simán mutathatnak akár 10-el is többet mint a valóság. A teljesítményre meg azt ír be amit akar, a hirdetőrendszer nem fog beleszólni. Lehet, hogy szándékosan írta be a 12 lóerőt, de az is lehet, hogy csak a hasára ütött, mert fogalma sincs róla hogy mennyi gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyogo83
sityupityu