Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz fntastic #94001 üzenetére

Legkisebb befektetés a robogó bérlés. Nem vicc! Ha nem jön be az adott típus, csak pár napot kellett kibírni vele. Ha meg rájössz, hogy kevés lesz alád az adott kategória, máris megtérült a dolog. Én nagyjából 1 hónapig béreltem a hivatkozott Sym Mio 50-et anno... (Tekintettel arra, hogy nem akartam az oktatásra BKV-val cipelni motoros cuccot, autóm meg nem volt, akkor még, logikusabbnak tűnt, hogy megyek egy bérelt csettegővel.:R)

Ui: nagyon gyorsan kiderült, hogy bár imádok motorozni (gyerekkori szerelem), alám ez közlekedésre alkalmatlan. Amit vettem utána, az is határeset volt. Igaz, hogy SMKP-nak volt elsütve (nagytestű, rendszám nélküli), viszont mint kiderült 150-es volt... Tűrhetően ment, mégis úgy éreztem, hogy nem vesznek vele komolyan, s feleslegesen előzgetnek.
    Utána jött a 180-as Maja. Azt már megszerettem, noha egy kotla szar, olasz import volt: ilyet biztosan nem akarsz venni, mert néha többet kellett szerelni, mint amennyit ment... (Csak egy példa, hogy a vásárlás után 1 hónappal simán elszakadt a hajtószíj...:DDD Sőt, a vásárlás után 1 nappal már nem indult be, mert szar akkuval adták át. Szóval többször is megszívtam vele, és... khm. Hogy mondjam finoman, hogy mennyit kellett rákölteni... :D)

Amikor a kolléga átvette tőlem (300K jó magyar forintért), nekem jó 1,4MFt-omban volt. Ezek után még ő is locsolt rá egy szemmel jól látható összeget, végül megvált tőle. Egy másik kolléga vette meg, akinél azóta is hibátlanul üzemel. (Addigra minden ki lett rajta cserélve.) Ezt annak margójára, hogy minél olcsóbbat keresel, annál drágább lesz végül!

Szerk: mentségére legyen mondva, hogy abból az 1.4MFt-ból azért akadt tuning is: nem véletlen szeretett bele a következő tulaj, a 4Road kipufogónak eszement hangja volt. :D (És nem rossz értelemben, mert utána a 400-as Madisonra is vettem, azon már sok volt, ezen viszont még pont kellemesen brummogott, nem is nagyon léptek le pl. a gyalogok.)

Új hozzászólás Aktív témák