- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
DigitXT #45435 üzenetére
Próbálok írogatni, az elmúlt napokban nem volt időm, még nem értem a végére, de olvasok
Viszont most már muszáj hozzászólnom...
urbi73: Tuningos témában én sem vagyok otthon, így azokat átlépem. Hülyeséget tudnék mondani, de azt meg minek? Ötletelni tudnék, de hogy jó-e ez a henger... stb. Lövésem sincs. Ha akarsz, csinálj tuningos topicot, de szerintem hülyeség kiszedni innen a SMKP-okat. Sosem éreztem úgy, hogy lenéznének itt. 75k-ért vettem a gépemet, most sem ér többet. DigitXT-vel már többször gurultam, a többiekkel is beszéltem, hogy kéne találkozni... stb. Az, hogy ugratjuk néha egymást? Szerintem poén.Olcsó robogó témához: LEHET 100 000alatt robogót venni, ami megy. Ki kell fogni... Nagyon oda kell figyelni, de meg lehet oldani. (5000km+ van az én gépemben, most kuplung, szíj, görgő csere, és megint menni fog). Ennyiért divatrobogó nincs, max bontásra. (SR, Aerox, Runner...)
kis vagy nagy robogó: Tény, ami tény, hogy könnyen rámondjátok, hogy B125 + nagyobb gép... Tény, hogy jobb, de nem mindenkinek van 3 kilója.
A nagyobb keréknek, több erőnek van értelme. Nem vitatom, de ha nem futja rá, akkor nem futja... SMKP-t a helyén kell tudni kezelni, A-ból B-be jutáshoz jobb, mint gyalog...
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Roborock S7 robotporszívó
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Peugeot PHE200 Mont Blanc - kerékpár
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged