Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz g@bo #17421 üzenetére

    Nálam ez a határ -6 -8 fok. Kell hozzá komoly maszk, jó kesztyű, egy sí vagy snowboard overál, és ami a legfontosabb, overál alá egy speckó ruha, ami thermó jellegű, de nem vastagabb egy latex nadrágnál fölsőnél. Nekem Germas cuccom van (ezt használja a német síválogatott is) és felette meg egy Nordica Snowboard overál. A cipő az adott, hogy valami jobb minőségű magasított.

    Kicsit puhultam az évek folyamán, mert 2006 környékén még -22 fokban is motoroztam januárban. Nem ilyenkor mennek szét az izületek egyébként, óriási tévhit. Mert vagy nem indulsz el hidegben, vagy aláöltözöl rendesen. Az izületi problémákat és a reumatikus gondokat szinte mindenki nyáron szedi össze, amiikor jólesik lezser, szellős ruhában motorozni. Nem érzékeled a meleg miatt az izületeket károsító menetszélt, ami szó szerint rombol a nyári rekkenő hőségben.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák