Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nálam ez a határ -6 -8 fok. Kell hozzá komoly maszk, jó kesztyű, egy sí vagy snowboard overál, és ami a legfontosabb, overál alá egy speckó ruha, ami thermó jellegű, de nem vastagabb egy latex nadrágnál fölsőnél. Nekem Germas cuccom van (ezt használja a német síválogatott is) és felette meg egy Nordica Snowboard overál. A cipő az adott, hogy valami jobb minőségű magasított.
Kicsit puhultam az évek folyamán, mert 2006 környékén még -22 fokban is motoroztam januárban. Nem ilyenkor mennek szét az izületek egyébként, óriási tévhit. Mert vagy nem indulsz el hidegben, vagy aláöltözöl rendesen. Az izületi problémákat és a reumatikus gondokat szinte mindenki nyáron szedi össze, amiikor jólesik lezser, szellős ruhában motorozni. Nem érzékeled a meleg miatt az izületeket károsító menetszélt, ami szó szerint rombol a nyári rekkenő hőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu