- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolli77
csendes tag
Hello!
Nem tudom volt-e már ilyen problémája valakinek. A Router egy WRT54GL V1.1, Tomato 1.25-el. Most lett növelve a net sebessége 4 / 0,25 MBps-ról 8 / 0,5 MBps-ra. Szóval eddig a 4MBit simán megvolt de most a 8-ból ha a Router WAN portájra kötöm akkor nincs meg csak olyan 4,8 - 5MBps. Ennek mi lehet az oka? Azt olvastam itt régebben hogy 10MBps-ot simán vinnie kéne a WAN portjának. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Zolli77
csendes tag
Hello!
Megcsináltam az SD Mod-ot egy WRT54GL V1.1-en felraktam a DD-WRT V24 SP1 [STD]-ot és nem tudom működésre bírni vele az SD kártyát.
Beteszem bekapcsolom az SD/MMC támogatást a GPIO detektálást autómatára vettem és felmountolta de azt írta ki hogy 2,816.00 KB / 0. Szóval 0 a szabad. És nem próbáltam mnaulásra is beállítani a bekötés alapján de úgy s ugyanaz a helyzet.Nincs valakinek valmi magyarázata erre?
-
Zolli77
csendes tag
Hello!
Valaki tudna abban segíteni hogy meg akarom csinálni az SD Mod-ot csak a Tomato nem tudja az SD kártya kezelését alapból meg ahogy néztem a Victek féle Tomato mod sem. Esetleg létezik ilyen Tomato ami ezt támogatja vagy inkább rakjak fel egy DD-WRT V24-et?
ja és esetleg ha valaki tudna segíteni vagy legalább egy linket adni hogy hogyan tudok a routerre heggeszteni egy torrent klienst?
Előre is köszönöm.
-
Zolli77
csendes tag
válasz
zsolt501 #7864 üzenetére
Már a régi verziókban is mérte azthiszem, vagyis a mérő elérhető volt.
Itt található a file: /proc/ és loadavg a file neve ami ezt az infót tárolja.Szerk: Nem tudom mennyire lehet pontos, nekem is volt olyan hogy WiFi-s kliens ként ment és ezt kábellel osztottam 4 gépnek, na ekkor valamiért simán képes volt felmenni 110%-ra is.
Utána pedig 3 switch-el volt bekötve egy sacc/kb 35 gépes hálóba Wi-Fi kábel vegyesen és 20% körül volt a terhelés. -
Zolli77
csendes tag
-
Zolli77
csendes tag
Hellósztok.
Nem tudom volt-e már valakinek ilyen gondja mint nekem de leírom mi volt a hiba és a megoldás.
Szóval ott kezdődött hogy a routeremre[WRT54Gl v1.1] feltettem a tomatot[v1.21]. Szép és jó volt minden amíg a lenti géppel meg nem próbáltam felcsatlakozni Wi-fi-n. Ebben a gépben egy régi 11MBps-os kari van (D-link DWL-510) és a csatlakozás simán ment egyből kaptam IP címet is, de érdekes módon a net mégsem ment viszont a router admin felületét simán el lehetett érni.
Rászántam vagy 3 napot de semmit sem bírtam kezdeni az esettel így megpróbáltam a DD-WRT-t[V24.sp1] azzal viszont tökéletes volt minden. Maradt is egy kis ideig de voltak vele problémák például a QoS nálam működésképtelen volt. Vissza a tomato és végülis az hozta meg az áttörő sikert hogy az Advanced/Wireless alatt a Transmission Rate-et 11Mbps-ra kellett állítani és érdekes így jó lett. De autómata módban nem jó.Csak azért írtam hátha segít valakinek.
-
Zolli77
csendes tag
Hello,
Van valaki aki próbált már SD mod-ot? Ha igen az is megoldható vele hogy a róla futó torrent kliens ne egy NAS-ra henem közvetlenül az SD-re mentse a letöltött anyagot? Nem tudom foglalkozott-e valaki komolyan ezzel a témával?
-
Zolli77
csendes tag
Hello.
Tudnátok nekem segíteni? Van egy WRT54GL V1.1 routerem tornado V1.21-es FW-vel.
Ezt szeretném lecserélni DD-WRT-re kipróbálás céljából. Az lenne a kérdés hogy akkor most csinálhatom az upgradet direcbe?(Vagyis nem kell a microt először feltenni...)
És ha igen akkor ezek közül nekem melyik fájl kéne mert itt [link] nagyon el vagyok veszve.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest