- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
nekem akkor szokott ilyet irni, amikor mentene a kütyü, de nincs bekapcsolva a gépem. mondjuk ha nálad perces rendszerességgel jelentkezik, az nem tul egészséges, nálam ilyenkor mentésenként 15ször ráprobálkozik, és jön a hibaüzenet, aztán következő frissitésig kuss van. cifs jol van beállítva? gépen a jogosultságok rendben?
-
zsolt501
nagyúr
Ennél a típusnál nem tudom hogy ugrik e a garancia ha más progit raksz rá, de azt tudom hogy léteznek olyan routerek amiknél nem ugrik a garancia mivel ott a készülékre van a gar és nem a rajta lévő szoftverre.
Egyébként az eredeti szoft vissza rakható ha valami gond lenne, ha meg totál elszáll hardveresen, akkor meg úgy sem fogják azt nézegetni hogy mi van rajta hanem általában cserélik automatikusan, mivel olyankor nem működik (általában). Ha meg működik csak valami más a baja akkor meg vissza tehető az eredeti szoftver is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest