- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
A router logjában folyamatosan ilyen hibával találkozok:
Sep 2 21:50:35 ? user.err kernel: CIFS VFS: Error 0xffffff6d or on cifs_get_inode_info in lookup
Ezzel az üzenettel van tele a log percenkénti rendszerességgel. Be van állítva a CIFS kliens, hogy a PC-n egy megosztott könyvtárba tárolja az adatforgalmat. Mik ezek a hibák? Már február óta így van beállítva, de csak most tűnt fel a hiba.
-
N3gro
aktív tag
Esetleg az első pontban valaki tud segíteni?
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy magyar nyelvű leírást, vagy segítséget, ami a Tomatonál részletezi a következőket:
1. QoS: eddig CfosSpeedet használtam, amivel torrentezés mellett is elég jól lehetett internetezni. Próbálkoztam a QoS-el, immáron Cfos nélkül, de csak simán bepipáltam az enable-t, ám ez a cfos-hoz képeset elég rossznak bizonyult. Gondolom a beállítás nem volt megfelelő. Az inbound/outbound max bandwidth-et beállítottam a netemhet megfelelő 6Mbit/0,5Mbit sebességre. (próbáltam az alapbeállítással is, de ua. volt a helyzet)
2. CIFS: grafikus felületen hogy lehet beállítani, hogy mentse az adatokat óránként? Így próbáltam, de nem múkodik:
UNC: \\192.168.1.100\D$\Dokumentumok\Router
User name / pw: a Windows-os felhasználói fiókom (rendszergazdai jogosultsággal)
Domain: a számítógépe neve
Execute When Mounted: ide nem tudom mit kellene írnom.A CIFS1 és CIFS2 helyre is ugyanezeket a beállításokat írtam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
N3gro
aktív tag
A harmadikparti firmware Lynksis WRT54GL esetén garanciavesztéssel jár? Nagy a kísértés, hogy felrakjam a tomatot.
-
N3gro
aktív tag
Tegnap vettem egy WRT54GL-t, nagyon meg vagyok vele elégedve. Olvasgattam, hogy ez a tomato firmware-el fel lehet turbózni egy kicsit. Vagy van ennél is jobb is? Frissítés előtt nem kell backupolni a gyári firmwaret, ha esetleg vissza szeretném rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged