- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Azért említsük meg, hogy a router saját antennájához képest nem nehéz bármilyen külső példánynak határozott javulást adnia
. Régebben már linkeltem egy táblázatot wifi-s Yagi-antennákhoz, amelyből sok érdekes tanulság vonható le. A boomhossz függvényében a nyereséget a második fülön találod. Látható, hogy 16dBi (=14dBd) nyereséghez 2,4GHz-en kb. 64cm-es hossz tartozik, ennek az M-16 típusnak pedig a teljes hossza 22cm (fotója alapján kb. 9 elemes lehet). A nagyobb testvér M-19 -es hossza is csak mindössze 30cm, a névleges 18,6dBi-s nyereséghez pedig kb. 115cm (és 26 elemes kialakítás) kellene. Hiába a méretes reflektortükör, ezek a nyereségadatok szinte biztosan kamu kategóriájúak.
-
And
veterán
Azt a konkrét típust (és a nagyobb nyereségű testvérét) inkább hanyagold, ezt saját tapasztalatból írom. A ráírt nyereségadat szinte biztosan kamu, egy biquad nagyobb jelszintet produkált ennél. A hasonló kategóriájú Yagi-antennák valószínűleg nem véletlenül kerülnek többe, mint ez a vacak.
-
hzcs
senior tag
Nálam úgy működött, hogy beállítottam először a titkosítást, ami megegyezik azzal a hálózatéval, amelyikre csatlakozni akartam. Ezután a status-wireless fülnél site survey, majd connect a hálózatra. Client módban volt a wireless. Ezzel nálam ment, ddwrt v23sp2-vel.
Viszont én wepesre csatlakoztam, és amelyik nem open, hanem shared, akkor a wireless-advanced optionsnál is be kellett azt jelölni, de wpa-nál nincs ilyen.
Ha tomatoban is így csináltad, akkor próbálj meg újabb/régebbi tomatot, lehet hogy abban van a hiba.más: valakinek sikerült már ddwrt v24 bétával repeaterként beállítani a routert? Vagyis csatlakozni egy wifis hálóra, és azt más kódolással továbbküldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged