- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Én úgy tudom 70mW-nél feljebb nem igen célszerű tenni hűtés nélkül, mert ennél nagyobb teljesítményen már nagyon melegszik a chip ami a károsodásához vezethet.
De 150mW-on már biztos kell rá hűtés, kivéve ha arra vársz hogy egyszer leég
Ha pedig tényleg nagyobb hatótávot akarsz, a gyári antennákat is cseréld le valami durvábbra, úgy jobban meg fog érződni a megnövelt adóteljesítmény is. -
Rommel6600
őstag
Nem lennék meglepve ha ahhoz speckó (és speckó linksys ugye, nem akármilyen) kártya kéne, hogy ki tudd használni azt a ''plussz'' teljesítményt. Nézz utánna.
De sohasem hittem az ilyenekben, inkább tartom parasztvakításnak az ilyesmiket, mert még ha jobban is teljesítenek az ilyen eszközök, annyival biztos nem mint amennyivel drábábbak.
Pl. ha a speedboostert ki akarod használni speedboosteres router kell (asszem az WRT54GS), ami drágább mint a GL, meg hozzá speedboosteres kártya, szintén drágábban mint egy sima b/g-s kari...)
De ha kicsit is többre vágysz mint egy kék doboz, akkor tegyél fel rá egy nem hivatalos fw-t (Nekem Tomato fut rajta, és nagyon ajánlom!) és meglátod, miket fog tudni a kicsike. Bámulatos.
Szerintem ne variálj, a WRT54GL-el nem járhatsz rosszul, ha pedig 3rd party firmware-t pakolsz rá, mindnent fogsz tudni állítani, még az adóteljesítményt is (csak nehogy leégjen a chip)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest