- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireLord
aktív tag
válasz
Rommel6600 #4250 üzenetére
igazad volt kicsit jobban belefolytam a dologba beállitottam mindent tényleg jol müxik a qos
kicsit még olvasgattam és nagyon tetszik ez az SD kártya mod. WRT54GL-em van azt már látom hogy ebbe bele lehet heggeszteni a karit, de meg lehet csinálni hogy tomato alól használjak rajta egy torrent klienst (rtorrent vagy ilyesmi)??
-
FireLord
aktív tag
válasz
Rommel6600 #4250 üzenetére
Jelenleg nem használom de ha küldenél egy szkrinsotot a Qos/Basic oldaladról az nagyon jó lenne!
-
FireLord
aktív tag
ddwrt-re nehéz ráizzitani a webservert?
ez a 3. kérdésem előző kettőre nem kaptam választ,remélem erre fogok -
FireLord
aktív tag
melyik fw-ben működik a legjobban a QOS csomagütemezés?
-
FireLord
aktív tag
http://logout.hu/tema/mindent_a_linksys_wrt54g_gl_gs_routerrol/hsz_4204-4204.html
-
FireLord
aktív tag
melyik FW számít manapság jónak? nekem már jóideje tomato van fent, de érdekelne hogy változott-e valami a többi háza táján
-
FireLord
aktív tag
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy GL-es routeren tomato csücsül. le akarom cserélni DDWRT-re. Rá tudom simán rakni a tomatora vagy rakjam vissza a gyári firmet?
-
FireLord
aktív tag
válasz
-FreaK- #1690 üzenetére
a legujabb cfosspeedet ha felrakod minden gépre elvileg segit, mert ha jol emlékszem van egy olyan opció benne hogy a hálózaton minden gépen fel van téve akkor aszerint fog működni. na ezt jol leirtam remélem érted
én használom a tomato priort de nem azt pont nem olvastam hogy nem működikengem is érdekel hogy ddwrt-ben müxik-e
-
FireLord
aktív tag
válasz
Rommel6600 #1648 üzenetére
nem vagyok a gépnél, de nem emlékszem hogy láttam volna ilyen menüt.
egyéb:
Tomatom van, de láttam hogy ddrt-hez van olyan hogy irc bouncer a routerre, na ez szuper lenne, csak annyit szeretnék tudni hogy ezt tudom-e ugy használni hogy ''passziv'' a netem tehát nincsen külső ip-m és nem lehet forwardolni se a szolgáltató miatt, mert nem akarok fölöslegesen firmet cserélni. -
FireLord
aktív tag
melyik firmwarenél lehet olyat beállítani hogy sávszélesség korlátozás bizonyos IP-knek?
-
FireLord
aktív tag
válasz
Rommel6600 #1230 üzenetére
benyomtam az icmp-t de igy is csak kifelé megy adat befelé semmi
ez mért van ???
[Szerkesztve] -
FireLord
aktív tag
Hi!
Tomatot hol kell beállítani hogy engedélyezze a cfosspeed működését? A szoftveres tüzfalon (Comodo) minden forgalmat engedélyeztem neki, de csak küldi az adatot fogadni nem fogad semennyit (0 byte) és azt hiszem hogy a router a ludas a dologban. Megoldást pls!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Napelem
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged