Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Flexy90
üzenetére
Ki lehet azt is találni, nyugodj meg.

Aki kicsit is ért a dolgokhoz, annak semmibe nem kerül megnézni kik konnektáltak az AP-hez.Egymagában a MAC szűrést gyorsan felejtsd el!!!
Szerintem a legjobb megoldás a DHCP szerver tiltás, ez az elsődleges, mert hiába van meg a jelszó, kell az átjáró, DNS IP címe is.Elsődleges biztonsági beállítás:
- DHCP szerver tiltása, és kellően bonyolult, egyedi IP (Nem a gyári 192.168.1.1, vagy 2.1
)
- Utána jön a hálózati kapcsolat jelszóval való védelme, a mostani legkiforrottabb, legbiztonságosabbnak mondható a WPA2-AES titkosítás, de a TKIP-et se lehet törni ha megfelelő egyedi, hosszú jelszót találsz ki, ami nincs benne a dictionary-ben. (jancsi_12juliska_34) mondjuk. -
ludsimon
veterán
válasz
Flexy90
üzenetére
"Szóval az a gond h nem a microról vagy miniről frissítettem erre?"
Nem!
Azért ajánlottam a frissítést, mivel újabb, és sokkal több funkciót tartalmaz, és ebben biztos vagyok, hogy működik rajta a magyar nyelv!De ahogy írod:
"A jelenlegi funkciók közül se használok túl sokat, úgy hogy nekem ez így bőven elég.."Akkor szerintem ne frissíts, bár így nem biztos, hogy lesz magyar nyelved.
Nekem se volt magyar nyelv a mini-ben. Legalábbis én nem figyeltem, nekem jó volt angolul is.IP kamera:
Bocsi, de ehhez s*gg hülye vagyok, nem konfiguráltam ilyet még soha. -
ludsimon
veterán
válasz
Flexy90
üzenetére
Ha a Mini, vagy a Micro változat, akkor tedd fel rá a:
DD-WRT v24-sp2 (10/10/09) std-t.
Lényegtelen, hogy régebbi sp1-es, ha micro, vagy mini, én is sp1-es mini-ről frissítettem, sp2 std-re.
Így magyar lesz, bár néhol a beállításoknál tapasztaltam akadozást, ami az sp1-nél nem volt, de összességében jobb!
Több funkciót tartalmaz.
Most nem tudom felsorolni, de majd ha felteszed, látni fogod. -
Tonyk
veterán
válasz
Flexy90
üzenetére
nyomod a reset gombot táppal 30 másodpercig, nyomva tartod tovább és kihúzod a tápot, nyomod 30 másodpercig , majd nyomvatartod még mindig és visszadugod a tápot, és még nyomod 30 másodpercig. Azaz folyamatosan 90 valahány másodpercig nyomod a resetet, közben 30 másodpercenként táp ki-be.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Ubuntu Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Amazfit Balance 2 új
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)