-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen eszközöm és az a problémám, hogy WIFI-n a 30 MBit helyett csak 15 MBit jön át.
Kábellel megvan a kívánt sebesség, tehát nem a szolgáltatónál van a gond.Már próbálgattam állítani a TX powert, a csatornát, de semmi változás.
Van valami tippetek? Vagy ennek a készüléknek ez a határa, és ideje lecserélni?
Firmware: DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) std
-
Flexy90
senior tag
válasz
ludsimon #9555 üzenetére
Azért érdekel, mert falun élek és csak MAC cím alapján állítottam be szűrést(és ez eddig is bőven elég volt), és kiváncsi vagyok h tudna vki betörni a hálózatomba
Átfutottam a linkelt progit, de nem találtam olyat benne h kideríti egy másik gép MAC címét, egyáltalán létezik ilyen? Mert a cím váltásnak csak így lenne értelme, adott esetben.
-
Flexy90
senior tag
válasz
ludsimon #9543 üzenetére
Szóval az a gond h nem a microról vagy miniről frissítettem erre?
Azért raktam az SP1et mert az a stabil, majd ha az sp2 nem béta lesz, akkor frissítek
A jelenlegi funkciók közül se használok túl sokat, úgy hogy nekem ez így bőven elég..Igazából azért frissítettem mert tomato-val nem tudtam rácsatlakozni az ip kameránkra, de hát ezzel se megy.. Miután nyitottam neki Port-ot, behozta az oldalt csak épp "Can not connect to the server" szöveggel nem enged be..
Az eredeti szoftverével még anno jó volt. -
Flexy90
senior tag
Felraktam ma a DD-WRT v24-sp1 (eddig tomato volt) és nem bírom rávenni, hogy átáljon a nyelv magyarra.
Végülis nem olyan nagy probléma, mert eddig is angolul használtam, csak idegesít h nem jövök rá a problémára -
Flexy90
senior tag
A GL-nek 5dBi-s antennája van?
-
Flexy90
senior tag
válasz
h_143570 #9451 üzenetére
Köszönöm
A kapcsolatok száma nekem alapból 4096 volt, a timeoutokat beállítottam. Remélem jó lesz..Amúgy a konkrét jelenség az, hogy ha torrentezek néha előfordul hogy a maximális sebességről vissza esik szinte 0-ra.. És böngészni se lehet mellette.. Ha leállítom a torrent letöltést, szinte azonnal helyre áll az internet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest