Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
ludsimon
üzenetére
Hi!
A wifi töréshez nem igazán értek, de nekem kicsit fura, amit írtál.
Aki kicsit is ért a dolgokhoz, annak semmibe nem kerül megnézni kik konnektáltak az AP-hez.
Ehhez, ha jól sejtem, akkor neki először konnektálni kellene az AP-hez. Azaz már előtte tudnia kellene egy MAC-et.
Szerintem a legjobb megoldás a DHCP szerver tiltás, ez az elsődleges, mert hiába van meg a jelszó, kell az átjáró, DNS IP címe is.
Ez azért fura, mert ahhoz, hogy az AP-hez hozzáférjen, nem kell tudnia az átjárót, DNS címet (ha meg már az AP-hez hozzáfért, akkor, ha engedélyezve van az admin a WiFi-ről, akkor az átjárót már tudja is.). És nem hinném, hogy egy megfelelő IP-t nehezebb kitalálni, mint egy megfelelő MAC-et. Sőt.
Még egyszer mondom, nem értek a töréshez, pusztán elmélkedés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest