- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
aspe
csendes tag
Nekem azért kellett a Tomato mer van benne statikus DHCP. Mac címhez tudom rendelni a belső hálós ip címeket. Így mindig ugyan azt osztja ki a router a gépemnek és ugye ehhez a ip hez van rendelve a port átírányítás.
Ha tegnap jó volt akkor szerintem ez lesz a baj. Mert egy napig érvényes, ha lejár és közben ki kapcsolod a gépet ujjat oszt ki a router. HA JÓL TUDOM.
Bár vannak itt akik tőlem sokkal jobban értenek hozzá. -
Shodan
őstag
az UPnP engedélyezve van?
...Feltettem a tomatot idáig nagyon tetszik, a legjobb az hogy chrome alól is működik. A gyári csak explorer alól ment.
A narancssárga ledet hogy lehet visszakapcsolni?már úgy megszoktamKét gyors kérdés: hogy kell pontosan a static dhcp-t beállítani, azt akarom hogy a gépem mindig ugyanazt az ip-t kapja.csak simánbeirok egy nevet és kész?
Másik a Wol beállítás lenne, ott mit kell pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Robogó, kismotor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest