- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
xabolcs #3941 üzenetére
HI!
dd-wrt wiki lepeseit vegigkovetve semmi extra:- )
hw-s atalakitas nincs a routereken
ha megoldottam ezt a mostanit router mogul is, akkor tovabb megyek a public key-esre /addig bisztos nem/, ha azzal is megleszek akkor felmegy majd a sajatra a v24vpn es megcsinalom a cisco vpn-t auto konnek-tval, es utanna majd jobban utannanezek v24vpn stabilitasanak es ha megfelelo lesz akkor a tszcsebe is lecserelodik a fw es akkor a ket router kozotti vpn lesz a vegso megoldas ahol ha nem latok addig vmit ami meg erdekelne:- )
az az igassag az elmutl 1 honapban eleg sok ijjen ojjan router megferdult a kezem kozott es most erre cuppantam ra + raadasaul kell egy olege biztonsagos hozzaferes a jogasz tszcse elnok neniknek ami ezek utan mar csak ujgyakorlat: - )))udv
neduddki
p.s. elleneben ha vkinke van tapasztalat GlobeSurf II 7.2 -vel attol szivesen vennek nemi otletelest mert a voda es wm rendszerhaz egymasra mutogatrnak hogy miert nem muxik a pf:- (((
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #3930 üzenetére
HI!
Na a tegnap est nagy felfedezes utan vegre aktivan ki is tudom probalni es muxik:- )))
A kerdesem az lenne, amire nem talaltam valaszt, hogy ha a kliens gep router mogott van, hogy tudom az osszes forgalmat szinten erre a vpn-re attuszkolni /az office proxis valtozat nem akar muxeni:- (/
kosziudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szovla dd-wrt v23sp2 ala begyalultam a dd-wrt wiki fele vpn szervert static key-val,gepre feltettem openvpn-t beallitottam,be is jelnkezk de ip-t nem kapok utannaolvasgattam erre+arra de nem laltem semmit, vkinek otlete?
kosziudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
mekuzdottem mire tanatam thibor-t, de mar fenn van, egyszerubnek tunik a dd-wrt-nel: - )
udv
neduddki
p.s. amugy a info site-on megtalaltam ezt: bof meg szerencse hogy azutan hogy tegnap megcsinaltam az idoszakos hozzaferesket, de ugy latm nem csesztem el e szeritn sem:- )))
mod: aszem kiprobalom gyuvo hete hogy tudom dd-ben megcsinlani a szureseket meg egyeb nyalanksagokat es akkor kiderulo mejjik marad a vegleges megoldas
-
neduddki
nagyúr
válasz
Rommel6600 #3834 üzenetére
HI!
koszi
udv
neduddki
p.s. ird a kipihetseg javara:- )))
mod:slon mukodik:- )
-
neduddki
nagyúr
HI!
Jobbhijjan ide teszem:
egyik gl1.1emen tomato 1.17 van, beallitva a ssh, elinditva, de be nem tudok belepni remote mert az alap user/pwd parossal elkuld melegebb egtajara, van erre vhol megoldas, vagy vkinke otlete /az elkovetkezo 3 napban lesz minimum 4km koztunk ezert erdekelne a remote/
kosziudv
neduddki
p.s. elnezest de tenylegne kereselem tulzottan rovid volt a mai napon es mar picit faradt vagyok:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
h_143570 #3676 üzenetére
HI!
mod: koszi /bocs ez elmaradt/
Van enek a dognek consolos kezelofelulete? /mint zyxelek?/ vagy minen egeys alaklomma kezel kel eltrepofozni ah megdogli? /ez nem lenne nyero ha valoban ebbol lesznek a termek:- (/
Cisco vpn klien van linux ala, es csak cfg-bol dogozik nem kell neki semmi mas /leglabbsi a nalunk bajarartott/ amugy meg tom vagyek egy Cisco 803-ast es legyek boldg:- )))udv
nedudki
p.s. na mar telent se meg:- (
mod: static dhcp-t akkro leresem /masd:- )/
-
neduddki
nagyúr
HI!
Fel nap alatt nekm is masodszorra tunik el a webes elulet /elosszor meg elso opg utan ejszaka/, ping telnet halo van, de tesztelgetni akarnam hogy mi tudok kihozni belole, de ez igy nem koser:- (((
raadsaul access kontrolnal eltunik a mazzagnalkuli, es hiba van kitiktva smtp megy:- (udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na es is komolyabban nekiestem egy gl 1.1-nek tegnao ejszaka, nemi kavaras utan mar a dd-wrt 23 sp2 stand van a joszagon , az lenne a kerdesem, -
- van-e cisco vpn cliens vmejik fw-ben beheggesztve?
- van-e ojjan fw amejiknek a acesscontro jobban configlhato /tudom dobjak fel egy debilt vmi szaz eve gepre es azzal oldjam meg a controlt:- ) tszcse be lesznek kipakolva a orai munka segiteere/
kosziudv
neduddki
mod: elfejtette:
-static dhcp van-e vmellik fw-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest