- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
kell vkinke egy 2 honapos
Linksys ANT KIT HGA7T 7dBi R-TNC
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
lila kodom sincs:- ) /egyszae rmar lattam eloben mesziro egy pulton es egy ivegen kersztul:- )/
erre Magadnak kell rakeresni, de ahogy esmerem a hazai piacot aszt veszel ami van /ami ocsobb/, hacsak kikntrol nem hozatos beudv
neduddki
mod: h_143570: hogy me nem vagyok meplepodve:- ) /maint a v2-on/
-
neduddki
nagyúr
válasz
Darth Wader #7717 üzenetére
HI!
administration>Language Selection
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
valos 100/100 teljesitmenyu ddwrt tamogato joszagott tud vki?
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ujabb feladat megoldva a ddwr-tval:- )
kulso:
ip: 152.66.kismacsek.1
mask: 255.255.255.192
gw: 152.66.kismacsek.62belso
ip: 152.66.kismacsek.62
mask: 255.255.255.192
gw: 152.66.kismacsek.62es muxik ez a budos dog:- ) /mivel egy debil votl elozoleg igy megcsinalva ezert nem mgelepo csak oromkodesre ad okot:- )))/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
na most ugral a amjom a vizbem msot prpobaloma beepitett vpn servert a v24sp1-ben:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
na a mai story: /ami tegnap kezdodoik:- )/
felhivtam cimboram aki szinten itten a tszcse-ben ganajoz, csak ippen a malacoknya/:- )/ aszongya, hogy mi a frasze nem megy a filezilla? mittomen, en meg eletemben nem lattam azt a szornyeteget, de aszonyga nezzem mar meg, na jo, /eppen az egyik osoreg vasbol faragtam mentogepet az egyik dd-wrt mogul/, beenged, megnezem, tenyleg nem megy, na mindegy nehany kattogtatas utan, kiderul hogy a el kell inidtani a server funkcijokat, na jo en le is zartam, de mikor ma hajnalban /de 10 utan/ felizgatom a mobilt egy sms-fogad, de meg mieleott elolvasnam mar csoorg is: masfel ev utan upc ip-t valtott es most nem tud belenyi otthonrul, mondom neki mennyi be, de aszongya hogy nem jo, ogyam mar meg, kerdezem hogy a tegnapi dd-wrt-s ip-met ugye kitiltotta?, NEM gyutt a valasz, na mondom akkor megodava portfw kintre es mar muszik is:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
SeaShark #7412 üzenetére
HI!
mazzagon lan1 portra rakod bomgeszo /en mozillat hasznalok/ minit utanna reset utann felnyomod amejjik kell es reset /erdeeks nekem a vpn-en kivul meg egyik sem kellet:- )))/
udv
neduddki
p.s. nalam egy ment gajjra amikor kamikazebol akartam ddwrt-t csinalni /kicsi tmegszereltuk es garcsere:- )/
-
neduddki
nagyúr
válasz
outsiheder #7392 üzenetére
HI!
mittomen, majd kiderul ha odajutubnk, de meglepodnek ha nem /de majd lebeszelem a tutajt jogi izekre hivatkozva:- )/
aze en megprobalom az a qos-t erzesre madj ha nemmegy akkor keresem az t anoszemejt:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
outsiheder #7389 üzenetére
HI!
:- )))
en ddwrt-s vagyok, keress csak visszja, de mivl nem tok semmit a torrentes iszonyrol ezert tettem erre paradicsomotudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
munkaszallo tomatoja kesz, de meg qos nelkul, dyn is muxik, dehogyen allandoan belebonyolodok ebbe a franya tomatoba:- )
udv
neduddki
p.s. tomato lett a dologbol, mert ddwrt vs. torrent-rol nem tudok semmit es akkr inakbb padaricsom:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
h_143570 #7283 üzenetére
HI!
egyelore lila kodom sincs tegnap kaptam egy felkerest hogy tomato-ra csina;ja vpn leirast szajbaragosan /hoho jo poen, szegeny ember meg nem tugya kit kert fel:- )))/, guggolba beirtam es lon letezik ojjan, orom es bodotta, heten tan csak lesz idom es akkor foglalkzom vele /csak ne kene ertelmesen leirni:- )/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
dr.bubo #7273 üzenetére
HI!
es megvan a nyertesunk!:- )
ezzennel kiutalok neki 2 perc nema kezenallast v. es ez az exrea jutalom(!!!) kezeim altal elkovetett finyom nyakropit:- )))udv
neduddki
p.s. annyit meg esetelg elarulna hogy a wigwam mit mond mijjen ip-ruil vagy benn? /csak hogy a mejjen tisztel szagerto kozonseg ezzel sem vadolhasson:- )/
Jeleznem, hogy v24sp1 a fw ebben az esetben
-
neduddki
nagyúr
HI!
szoval akkor szagoljunk be abba a peleankaba hogy kinel is szarso???:- )
nyilvanos teszteet hirdetek a kulso ip forward temaban:
/mivel a el akarom kerulni hogy mindenfele mahonacioval probalsjon megvadolni a szagerto kozonseg ezert igy szerepelnek a cimek/ keem mindeki a bongeszojebe irja a kovetkezo sorokat es szmaojon be az eredmenrol78.131.34.45:45678
78.131.34.45:56789
78.131.34.45:34567
udv
neduddki
p.s. az elso hejjes megkfejto jutalomban reszsul:- )))
Szoval akko elkeszulni vigyaZZ
MUUUUUUUKKKKKKKOOOOOOGYYYYYYYY!!!!!
-
neduddki
nagyúr
HI!
valamit meg mindig nem tiszta Nalad, de akkor csereljunk pelenkat:- )
"Van egy public ip xxx.xxx.xxx.xxx, ezen figyel a router.
Van egy másik gép szintén public ip-vel yyy.yyy.yyy.yyy . És ezen meg van egy-két futó szolgáltatás.A router mögül (natolt címről), de beírod, a router címét és egy "kifelé forwardolt" portot : xxx.xxx.xxx.xxx:1234, akkor neked a válaszként az yyy.yyy.yyy.yyy:4567 portja jön vissza."
nincs kulomseg annak a tekinteteben hogy a forward kulso v. belso ip-re tortenik ez fontos!!! es abban sincs kulomseg hogy honan akarom elerni a forwardolt dolgokat
a fenti felvetesed akkor igaz, ha xxx.xxx.xxx.xxx-ben a 1234 es portjara forward van belove a yyy.yyy.yyy.yyy 4567-es portjara
"z alábbi port-forwardot hogyan töltsem ki, hogy kifelé tudjak "forwardolni"???" ugyan ugy mint a klulsonel mondom hogy egyforma /ill. ugye ne feldkezzunk el a bugrol sem azert:- )/
tessek itt a tomato 1.17-es port forwardjanak egy reszlete a sok folosleges szajtepes hejjet /ami radadasul megmuxik is:- )/
udv
neduddki
mod: csak a kip marad el:- )))
nem megy a kebeszuras mashonnan??? mi a afene???
proba:
hehe csak faradt vagyok:- )))
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Sracok azt hogy Ti nem tugyatok meg nem jeltni azt hogy nicns ijjet, szoval elobb probaljatok ki asztan meglepi lesz de negyain:- )
De hogy lassatok mijjen vagyok hozzatok leirom meg egyszer csak szabaragosabban alapszinten:- )))
- router: kismacsak /valos muegyetemi ip/
- gep: kiskutya /valos muegyetemi ip/
- menuben belepni port forward menupont es beallitani:
- ha http:
kismacska in:45678 portja a kiskutya:80 akkor a bongeszobe aszt irod:http://kismacsak:45678 es meglepo modon a kiskutya 80aas potjan koborlo webszerver gyun be
-ha win remote:
kismacsak in:56789 port a kiskutja:3389-re akkor mstsc-be beirod: kismacsak:56789 es meglepo modon a kiskutja remote desktopja gyun be:- )))
- etca kismacsak:56789es portjat mar oleg sokan probaltak feltorni a a keresemre /elosszor csak az ip-t tudtak, utanna mar a forwardolt portot is megmondtam, de azon kivul hogy ott van sokra nem jutotak vele:- ) peegi mar tobb mint 1 eve megy igy a dolog/
udv
neduddki
mod: "Mert ha fut egy szolgáltatás és kifele ugat mondjuk a 12345-ös porton, akkor az biza kifelé az 12345-ön megy" hat ezt surgosen toroltesd mer remelm nem kezd el terjeni ez baromsag itt akornyeken /a zyxel port forwaldja valoban csak ezt tugya, de most nem arrol beszelunk/
zsolt501: olvasgast Te is a fontiket, ill. "mert magában a routerben lévő port forwald az ilyet nem tud" ezt a baromsagot pedig Te is surgosen toroltesd a hozzaszolasodbol:- (
-
neduddki
nagyúr
Hi!
barmijjen mglepo a linux-os fw-k tamogassak a kulso ip-re valo forwardot, /amit en elege rendesen hasznalok is:- )/ na most amejjik kulso ip-re portot forwardolok azt a belso tartomanybol nem erem el /az a poen, hogy az osszes nemforwardolt portjat igen/
udv
neduddki
p.s. "Forwardolni belső gépre szoktunk befelé irányuló forgalom miatt. Kifelé nem kell. Illetve, ami kívül van, ahhoz semmi köze a routerednek." mar akinek nem kell nekem kell, ezek utan megiscsak van koze
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tomato 1.17: forwarddolt kulso(!) gep portjara a beslo hallozatbol nem tudok belepi, ez allighanem inkabb bug mitn ficsor:- ) /tudom rakjam fel a legujabbat es enzzem meg azzal/
udv
neduddki
p.s. par honappal a kiderules utan csak leirtam:- ) /ha mar vot akkor bocs/
-
neduddki
nagyúr
HI!
egy vpn-es wrt54gl-en kereszul speedtest:
udv
neduddki
p.s. mivel nem a halo a szuk ezert eszt tekinthessuk a router vpn sebessegenek
-
neduddki
nagyúr
HI!
jelentem a v24sp1 alaltt a wiki-ben leirt pki-s moccer /nem meglepo modon:- )))/ kivaloan muxik!!!
udv
neduddki
p.s. a beepitettet meg nem probaltam
mod: kicsit kecve, de hat jobb kesobb mint soha:- )
a v24sp1 vs tor-rol tudna vki vmit mondani? koszi
-
neduddki
nagyúr
HI!
mult heten egyik esmrosnek megmutattam a ddwrt, hetvegen felrakta a asus 500-ra, ma megint nalm art kis elmenybeszamlo, mutogtaom a v23sp es v24sp1 kozotti eleresek, mutatom a vpn-t
erre az a MARHA nem rossz hejjre kattintott es a run commad hejejt save startuppto nyomot:- ))) meg jo hogy az a 12 luzeres vpn amit szinte egyfojtaban hasznak, madj hoapo megcsinaom:- )))udv
neduddki
p.s. vedgul si inabb jot rohogtem mint mergelodtem:- )
-
neduddki
nagyúr
HI!
na miutan az itthoni gl-emet mar megint elvittek/:- )/ ugy votam vele akkor v24sp1vpn itthonra is, szoval
mini utan ujra kellet inditani a bongeszot mert maskepp nem rakta fel a vpn-t, ellenben vpn felrakas utan nem kellet hw reset /v23nal bisztos hogy kellet arra nagyon emelxem:- )/
bug-nak tunik: mert miutan a gep mac-jet klonozom visszaallitja magat mac clone nem-re
megnesztem a magyar felulete is, es vegre a tobbit scint is vannak koszte egez turehetok/de maradtam a mexokott elegantnal:- )/
ha lesz idom kiprobalom a beepitett vpn-t is
Kerdesem: voip-ot hasdznal vki? mire merre hogyan es kulombe is mije?:- )
amugy a v24sp1 vs. tor-rol vkinek info?koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
erdeklodnek, hogy a v24es csaladdal jaccot mar vki torrente? /egyik lehendo vasarlo erdeklodik fwllw es en asztat enmtom:- )/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
na feldobtam egy uj gl-re egy v24sp1vpn-t egesz erdekesdokokat lattambenne ma csak ido kene kiprobagatni
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
na hogy jartam a v24 beta 0815-val: megdoglott barmit csinaltam vele wifi diglott:- ((( de vegul is nem gond, mert ugyis cseelni akartam v24vpn-ra, hat megtettem, azota is szeoen muxik a fene sem erti:- (
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
hany vpn kezel egyidejuleg server oldalrol, probalta mar vki?
kosziudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Sracok gl1.1et tudo ruter nincs a pijaccon ami nem wifizik???:- )))
udv
neduddki
p.s. wifi ugysics hasznalva, csak vpn-re kell, ennel olcsobban meg neha kialakitani, laglabbis ugy tunik nekem : - ), de ha van otlet: - )
-
neduddki
nagyúr
válasz
benyaktomi #4125 üzenetére
HI!
mint ahogy xabolcs javitot csak gyari es itt az oldal: bof
torenthez max annyi kozom van, amennyit itt olvastam, ill a nagy felhaborodasaok upc okan, ellenebn a nat session=ot lehet ho gymeg kellene novelni, ill. mtu-val is mintha jaccani kik az kik??? /vmejjk szolg-nal igen, de ne tom mejjiknel szerencsere upc-t folotteb ritkanlatok:- )/udv
neduddki
p.s. tk jo peron hogy tolem kerdezed ezket:- ) nalam gyorsabban kevesen szbadultak meg a gyarifw-tol:- ), csak gl1.1eim vannak, nem torentezk, es nem upc-zek:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
benyaktomi #4098 üzenetére
HI!
Tolj ra egy tomatot az bisztos ho yszuttyog angolul:- )))
ill. ahogy a tobbiek mongyak soakt segit torentnel, ma csak az a kerdes nem-e e ojjan-e szolgaltatonal-e vagy-e ahol csunya modon szurik:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
iceman1024 #4075 üzenetére
HI!
a ruter vpn az igy: bof ill. nezd vevig a rofogeseim abban is talalsz utalas.
Kezdesnek vegyuk vevi az ip tartomanyaid!udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
iceman1024 #4069 üzenetére
HI!
xp vpn-nel 1723as portot forvardold a routeren, mivel 192.168.2.xet hasznlaja azzal nics gond,
router vpn-nel az tthoni belso ip tartomany ne a ..1.x es ne a ..2.x es trtomany legyen /nalam a vpn szerveres routerk belso ip-je ..10.x nel indul es routerenket no 1vel/, ha openvpn, cfg-hez add hozza:
"route-gateway otthonirouterbelsoipje
redirect-gateway"
es akkor nezd meg mi a kuso ip-d /ha mas a ket szolgaltao akkor gyorsan kiugrik/
tegyel fel normalsi tuzfalat /pl: za legegyszerubb, de latod mi tortenik/ az rengeteget segit latni, hogy mi trtenikudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na kesz van a jogaszok pki vpn routere:- )))
udv
neduddki
p.s. es meg rendeltem 3at mert a vpn miatt egyre kelendobb:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #3942 üzenetére
HI!
"ha megoldottam ezt a mostanit router mogul is, akkor tovabb megyek a public key-esre /addig bisztos nem/," MEGOLVDA!!!
Nem is kellet semmi mas hozza csak egy kis jozan paszti esz, meg hogy legyen idom /meg erom/ gondolkozni egy picit:- ))) /annyira de annyora fatalis vot, hejjes megfejtokk kozott elobb vagy utobb kisorsolok vmit, vagy nem:- )))/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
h_143570 #3955 üzenetére
HI!
me erzem ugy hogy tul gyorsan megszabdultam a gyari fw-ktol:- )))
udv
neduddki
p.s. nem pejorativ akar lenni, egyszerun csak lila kodom nincs a gyarirol:- ))) /habar van meg egy g5.1es amit megorokoltam es meg gyari van rajta, de majd beszelek a tanto nenivel es valszeg cserelunk:- )/ amugy megitn gyutt egy gl1.1 az istaloba:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
h_143570 #3947 üzenetére
HI!
Amit mondasz az a legutolso lepes a felvazoltamban:- )
Amit most szeretnek, hogy a itthoni laptoty amin xp van az egy router mogott log wifin, openvpn kliensen keresztul hasznalhato vpn kapcsolatot hozzon letre a tszcse beli routeremmel /erre keresek megoldast most eppen, ugy tunik a cisco vpn kliens mintajara mukodne is, de az nem tunik most jo, jarhato megoldasnak, vagy csak meg nem baratkoztam meg vele igazan:- )/. amugy lenyeg, hogy xp-n es "relative barhonan" mukogyon a vpn /az is igaz hogy erdekes hejjzet lesz, ha a campus hejzet nem oldodik meg (de ezt nem hiszem)/
koszi a linket
amugy bajok vannak az pablik kij-es dologgal? /mivel meg nem tartok ott nem is foglalkosztam vele egy percer sem:- )/udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged