Új hozzászólás Aktív témák

• birno

addikt

válasz Xpod #2096 üzenetére

Ettől sokkal egyszerűbb, ha egy tomato-t vagy OpenWRT-t teszel fel és miután bejelentkeztél, a routeren netezel. Ebben az esetben a router lenne a linuxos kiszolgáló szerver te pedig egy terminálként használod a gépet ami előtt ülsz.

Hoygan lehet a routeren keresztül nezetni?
    Amúgy ez nem jó, mert édesanyámnak kellene a dolog, mivel a munkahelyén szinte minden le van tiltva, nem tudná elérni a routert sem.
    jelenleg úgy van, hogy a gépemre ssh-zik be és dinamikusan át van rá irányítva az egyik port FF-ben pedig SOCKS5 proxyként meg van adva a localhost:port.
    Csak úgye nem mindig van bekapcsolva a gépem s azért jutott eszembe, hogy a routert nem tudná-e erre használni, az úgyis mindig online.
    Szóval ezt nem lehet?

Azért lassul be a lakótérsag gépe, mert nincs beállítva a QoS illetve a sávszél nics fixen szétosztva a két gépre, így amelyik gép "gyorsabb", "akaratosabb" az kapja meg a net nagyobb részét.

Semmit nem csináltam a gépemen, adatforgalom nulla volt, ki is kapcsoltam, akkor is.
    Majd megnézem a gépét először csak még nem volt rá időm.

Ha jól sejtem saját gép MAC címe alatt a kábelmdem MAC címét érted.

Nem, a gépemét értettem monkrétan, csak akkor volt hajlandó netet adni.
    Van is egy olyan gomb, hogy "Clone PC".

Viszont felmerült még egy kérdés.
    Felraktam a DD-WRT v24 RC4-et és ha belépek rá alapból behozza a system status ablakot, nem kér jelszót, csak akkor ha elakarok navigálni mondjuk az Administratio vagy bármelyik másik fülre.
    Be lehet valahol állítani, hogy azonnal kérje a bejelentkezést mint pl a Tomato?

Új hozzászólás Aktív témák