- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balty04
lelkes újonc
Hat mi mondjuk ki hasznaljuk, en 2 eve vettem 32" Samsung Smart Monitor M8, gephez volt, nagyon lightos jatekos vagyok, azota lett 1 ips MSI 165Hz es nekem es a Samsung most jo a gyereknek mert szep a kepe, Youtube van rajta, es kulso HDD vel meg nezheti rajta a meseket...
-
laed
aktív tag
válasz
antikomcsi #10 üzenetére
Ez már a második tuner nélküli TV rövid időn belül.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
antikomcsi #10 üzenetére
Nincs benne. 12 éve nem nézek kábel TV-t, számomra teljesen irreleváns. Ha valami sportesemény van, megnézem online, a Forma 1-et unom, a focihoz pedig sosem volt türelmem. Hír oldalakat is alkalomadtán olvasok, hírekkel napközben a rádióból értesülök…
-
PTM
aktív tag
válasz
antikomcsi #10 üzenetére
Ebben nincs tuner, csak streamelni lehet rajta.
(A cikk végén az értékelésnél írják.) -
hemaka
nagyúr
Ennyiert van mar aoc oled is, inkabb arra lonek.
-
válasz
Neurotoxin #5 üzenetére
Van ebben a modellben tuner is? Ha igen, az elkerülte a figyelmem. Korlátozott helyre jó lehetne, ahol nincs hely külön TV-nek is de így elég érdekes.
A lassúság az LG TV készülékeknél bizony megvan. Igaz vannak modellek, amik elég jók, és gyorsak, mások meg már kicsomagolás után tetű lassúak. Főleg a régebbi okos TV-k.
Nekem most van egy 2025-ös oled LG-m is, na ennek már elég gyors a menüje, jól reagál a hadonászós vezérlőre is, azzal sincs baj. De a csatornaváltási sebessége, meg sem közelíti egy sokkal-sokkal régebbi nem okos LG TV-m sebességét.
-
ricsip
addikt
330 ezer, egy IPS-ért (helló oled..)... jó szar a forint, az már biztos
jó lesz ez akcióban 6 hónap múlva 150-ért is -
hchefi
csendes tag
válasz
Neurotoxin #5 üzenetére
Be tudnak lassulni egy idő után. Nyilván ez nem 1-2 év, de nekem is van egy régebbi modellem, amit MiBox-al pótolnom kellett, mert egyszerűen használhatatlan lett. Egyébként tényleg jó a webOS, de ezt az ok gombbal egybekötött görgős távirányítót átgondolhatták volna, mert nekem 1 év után beesett a gombja
-
_AnTi_
tag
Sajnos én is a #1-ben említett tábort "erősítem", az én LG TV-m is tetű lassú minden fronton. Igaz, az enyém már 7 éves, de újkorában is pont ilyen lassú volt.
A légegér valóban jó dolog. -
Patrik.Varga
tag
Ezért a pénzért nagyon gyenge az az AdobeRGB lefedettség...
-
Neurotoxin
őstag
Nem tudom, hogy miről beszélsz a webOS a jelenlegi leggyorsabb és legkézreállóbb okostévé operációs rendszer. A légegér valami zseniális, ha egyszer kipróbáltad, soha többet nem akarsz másik oprendszert használni
Egy 55" C1 OLED-em van, lassan 3 éves, imádom
Vissza a teszthez: Nagyon tetszett, amíg meg nem láttam az árát. Hogy mennyibe kerül?
2025-ben egy IPS monitorért. OK, 4K, 32", 144 Hz, de akkor is..
@nubreed: Valami olyan réteget tudok elképzelni (pl. tehetősebb egyetemisták), akik egy eszközön játszanak, TV-znek, YouTube-oznak stb. Minden nagyobb streaming app elérhető rá, fluid "AF", mi kell több?
-
nubreed
veterán
Okosmonitor - minek?? A számítógép amire rákötöd már önmagában is okos. Ezt a szutykot mégis milyen vásárlói rétegnek szánják?
-
tfelleg
csendes tag
Ezen is olyan használahatatlanul lassan fut a webos mint a k... drága televízióin a LG-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyszerre kapunk 144 Hz-es frissítést, webOS rendszert és UHD felbontást ezzel a 32”-es monitorral.
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest