Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balty04
lelkes újonc
Hat mi mondjuk ki hasznaljuk, en 2 eve vettem 32" Samsung Smart Monitor M8, gephez volt, nagyon lightos jatekos vagyok, azota lett 1 ips MSI 165Hz es nekem es a Samsung most jo a gyereknek mert szep a kepe, Youtube van rajta, es kulso HDD vel meg nezheti rajta a meseket...
-
laed
aktív tag
válasz
antikomcsi #10 üzenetére
Ez már a második tuner nélküli TV rövid időn belül.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
antikomcsi #10 üzenetére
Nincs benne. 12 éve nem nézek kábel TV-t, számomra teljesen irreleváns. Ha valami sportesemény van, megnézem online, a Forma 1-et unom, a focihoz pedig sosem volt türelmem. Hír oldalakat is alkalomadtán olvasok, hírekkel napközben a rádióból értesülök…
-
PTM
aktív tag
válasz
antikomcsi #10 üzenetére
Ebben nincs tuner, csak streamelni lehet rajta.
(A cikk végén az értékelésnél írják.) -
hemaka
nagyúr
Ennyiert van mar aoc oled is, inkabb arra lonek.
-
válasz
Neurotoxin #5 üzenetére
Van ebben a modellben tuner is? Ha igen, az elkerülte a figyelmem. Korlátozott helyre jó lehetne, ahol nincs hely külön TV-nek is de így elég érdekes.
A lassúság az LG TV készülékeknél bizony megvan. Igaz vannak modellek, amik elég jók, és gyorsak, mások meg már kicsomagolás után tetű lassúak. Főleg a régebbi okos TV-k.
Nekem most van egy 2025-ös oled LG-m is, na ennek már elég gyors a menüje, jól reagál a hadonászós vezérlőre is, azzal sincs baj. De a csatornaváltási sebessége, meg sem közelíti egy sokkal-sokkal régebbi nem okos LG TV-m sebességét.
-
ricsip
addikt
330 ezer, egy IPS-ért (helló oled..)... jó szar a forint, az már biztos
jó lesz ez akcióban 6 hónap múlva 150-ért is -
hchefi
csendes tag
válasz
Neurotoxin #5 üzenetére
Be tudnak lassulni egy idő után. Nyilván ez nem 1-2 év, de nekem is van egy régebbi modellem, amit MiBox-al pótolnom kellett, mert egyszerűen használhatatlan lett. Egyébként tényleg jó a webOS, de ezt az ok gombbal egybekötött görgős távirányítót átgondolhatták volna, mert nekem 1 év után beesett a gombja
-
_AnTi_
tag
Sajnos én is a #1-ben említett tábort "erősítem", az én LG TV-m is tetű lassú minden fronton. Igaz, az enyém már 7 éves, de újkorában is pont ilyen lassú volt.
A légegér valóban jó dolog. -
Patrik.Varga
tag
Ezért a pénzért nagyon gyenge az az AdobeRGB lefedettség...
-
Neurotoxin
őstag
Nem tudom, hogy miről beszélsz a webOS a jelenlegi leggyorsabb és legkézreállóbb okostévé operációs rendszer. A légegér valami zseniális, ha egyszer kipróbáltad, soha többet nem akarsz másik oprendszert használni
Egy 55" C1 OLED-em van, lassan 3 éves, imádom
Vissza a teszthez: Nagyon tetszett, amíg meg nem láttam az árát. Hogy mennyibe kerül?
2025-ben egy IPS monitorért. OK, 4K, 32", 144 Hz, de akkor is..
@nubreed: Valami olyan réteget tudok elképzelni (pl. tehetősebb egyetemisták), akik egy eszközön játszanak, TV-znek, YouTube-oznak stb. Minden nagyobb streaming app elérhető rá, fluid "AF", mi kell több?
-
nubreed
veterán
Okosmonitor - minek?? A számítógép amire rákötöd már önmagában is okos. Ezt a szutykot mégis milyen vásárlói rétegnek szánják?
-
tfelleg
csendes tag
Ezen is olyan használahatatlanul lassan fut a webos mint a k... drága televízióin a LG-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egyszerre kapunk 144 Hz-es frissítést, webOS rendszert és UHD felbontást ezzel a 32”-es monitorral.
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- LG ( 32SQ700S-W) 32" 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- Samsung S34J550WQU 34 UWQHD monitor 3440 1440, VA panel, FreeSync
- BenQ Zowie XL2411 Gaming Monitor
- GABA GL-2703QHD Gamer Monitor! 27"/2560x1440/TN/165hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- Samsung Odyssey G3 gaming monitor
- LG UltraFine 27UN880P-B 4k Ergo Monitor!27"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac komp
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest