Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
imádom ezt a két bites gondolkodást, ha bármilyen témában az apple-t dicséri/fikázza az ember annak nyilván sosincs köze a konkrét hírhez hanem csak hogy apple rajongó vagy apple utáló e az ember

írod hogy ha más gyártónál menne ez (gondolom az akksi növekedés) akkor menne az örömujjongás, hát ha feljebb görgetsz épp itt a cikk alatt dicsértem meg az apple-t hogy még a mostani relatív kis teleppel felszerelt iphone-ok is akku bajnokok, ha még növelik az akku méretet akkor az tényleg brutális lesz.
gondolom amíg dicsértem az apple-t addig igazat írtam és objektív voltam, de ahogy (más témában, más kommentek kapcsán) kiemeltem hogy nem csak az a fajta áremelés létezik amikor az árat emeled hanem amikor ugyanazért az árért kevesebbet adsz, az is egy fajta drágulás akkor már rögtön "kapálózok".mivel szoktam az applet dicsérni (hiszen van is miért) és szoktam fikázni is (hiszen van is miért) ezért ugyanezen a fórumon voltam már apple fanboy és apple hater

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő