- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Real-Time Path Tracing in Unreal Engine 5 | Unreal Fest 2024
Érdekes bemutató. Egyrészt van egy Lumen+ReSTIR megoldásban pár bemutató, ami szerintem izgalmasabb az a Realtime Path Tracing only megoldás, mivel itt nincsenek fényforrások, hanem a felületek material beállításának része, hogy fénylik e, mennyire fénylik és milyen színnel.
Úgy éreztem, hogy itt azért a poligon részletességből eléggé visszavettek. Van még szó benne arról, hogy ahogy RT esetén itt is a denoiser megoldásokat kell fejlesztgetni, hogy gyorsabbak és szebbek legyenek.
Volt némi elszólamlás arról, hogy a tükröződő felületek, de főleg az áttetsző felületek mennyire megeszik a vasat jelenledi generációkon. Hmmm. Ezek szerint a következőkön már nem?
A path tracing only megoldásnál elhangzik továbbá, hogy még erősen nincsen készen, de "kint van a kód". Ezek szerint a GitHUB-os forráskódban már benne van.
(Nekem onnan nem sikerült befordítanom futtathatóba, mert rohadt sok szoftver függése van és hiába teszek fel mindent, fordítás közben van amit még sem talál meg.)
Én mondjuk már annak örülnék, ha a közeljövőben egy bármilyen "olcsó gamer kárttya, ami 1080p-re ajánlott", ne f*sson maga alá egy tucat fényforrástól. Csak mert itt is már több száz, meg közel ezer fényforrásról beszélnek megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest