- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordács
aktív tag
Tettem egy kört klf. memóriagyártók honlapján,már csak a laptopom érdekében is.
Természetesen nem hagyhattam ki a P4P800SE és a E Dlx-okat sem.
Na pl. A Corsair és a Kingston szerint említett Asus alaplapok akár 550-ig is kompatibilisek(ez utóbbi a Corsair szerint van igy),de a Kingston is megerősíti az 500 MHZ mem.frekit.Igy azt gondolom sikerrel kellett,hogy járjon a próbád,amit
hétvégére terveztél.
Na mindenesetre ez jór hírnek tünik,azt gondolom,hogy egy olyan gyártó,mint a Corsair nem teszt nélkül bátorkodott leírni ilyet!!
Úgyhogy lehet bátran upgradelni a memokat.Ez azért nem kevés fejlődést jelenthet a 3200-as standardhoz képest.
Bordács -
Bordács
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a tanácsot.Remélem sikerrel járok,ha mégsem újra hozzátok fordulok.
Néhány válasz a hozzászólóknak:
1.a DDR frekv.a Biosban valóban 266-tal kezdődik,de a skála szerint egész 533-ig megy.Lehet,hogy ez némileg újabb lap vagy CD telepítő lemez ill.bios rom verzió miatt magasabb,mint ez egyébként többet tudó P4C-é a Te esetedben.
2.Valóban az ASUS honlapja illetve inteléi is (chipset) azt írja.,hogy DDR 3200.Bár azt nem teszi,hozzá ,hogy max.,de a szövegkörnyezetből ez így érthető.
23-A Senior tagtól kérdezem,hogy az FSB 200R 400 beállítás még általam is érthető módon 1:1-et jelent és korábban azt olvastam,hogy csak az FSB lehet az osztandóban a magasabb érték,tehát ezek szerint az nem lehet,hogy a memoria magasabb sávszélességen dolgozzon,mint a memo?(a szóbanforgó BIOS beállítási és egyéb hardrver adottságokat figyelembevéve)
Köszönöm mégegyszer,jó dolog profi hangokat hallani ill. olvasni
Bordács -
e.vid
senior tag
Mi nem érthető azon, hogy hivatalosan
Ezeknél a lapoknál a max.400MHz-es memória sebességet határozták meg. Ezért volt furcsa az 500 ill. 533-as beállítási lehetőség.Tudom, hogy ez nem zárja ki a magasabb freki használatát, ahogy az 1:1arány a 400MHz-et jelenti.
Sokkal magasabb FSB-t 1:1 arányban, a kingston ram-okkal, szvsz nem fog tudni elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest