- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordács
aktív tag
Nekem -illetve pontosabban a nagyfiamanak-ebben a gépében GEIL DDR 3500 Ultra van.Ezt választottam,egyebek mellett.(Jókat olvastam róla a PH-n)
Már értesített a fiam,hogy 225 -ön is megy.(Csak én upgradeltem,,épitettem át a gépét,meg tuningoltam ,most már hazavitte,de folyamatosan kapcsolatban vagyunk).Szerintem 240-ig el fogunk menni,aztán majd meglátjuk mi lesz.
A másik általam felügyelt gépben-ez az élettársamé-800 E Dlx van.abban van Kingston.Majd azzal is futok 1-2 kört,kiváncsi vagyok milyen eredménnyel.??!!
Jómagamnak-ebből a szempontból sajnálatos módon-laptopom van,amivel sajna
alig lehet valamit kezdeni.(tuning!!)
Csak a video tuning ment egy kicsit ati tray toollal,meg egyéb szoftveres tuninggal
próbálkoztam,de már több gép is-apám HP5 sorozatu matuzsáleme,''mostohalányom P1 platformja,kisebbik fiam P3 -amugy asus tusla alaplapu gépe-fordult meg a kezem alatt az utóbbi 3-5 hónapban.Sok örömet,sikerélményt szereztem ezekkel magamnak,persze sokszor hajnalig tartó buzerálással.Imádom csinálni ezeket,amúgy teljesen szüz voltam ebben,csak az
utobbi kb. 1 évben mélyültem el a dolgokban.Dehát még azért profi persze nem vagyok,de rengeteget olvasok az ügyben-angolul és oroszul is-ez utobbiak remek video tuningolok!!!Persze kezdetben párszor legyalultam a gépem,meg hazavágtam,meg virus meg minden,szóval keresztül mentem sok olyan dolgon,amin mindenki,aki egy kicsit is piszgálgatja a gépét.
Tényleg jut eszembe:nem tudtok olyan szofvert-freet persze-amivel átlehet partitionálni a hagyományos PATA/IDE wincsit?Demokat találtam jókat,de azok pesrze a valóságban semmit sem tesznek,csak eljátszák a dolgot.
Sziasztok,további jó piszmogást -
Versus
senior tag
Mi az hogy ''hivatalosan'' ? Főleg az Asus-nál ?!
Nem kell állítania a cpu/mem arányon pont az a baja hogy autora rakja és a lap a stabil működés érdekében 3/2-re rakja(266).Tegye manuálisan 400Mhz-re ahogy írtam és emelje a proci fsb-jét. Mivel a 400Mhz-es beállitás felel meg az 1:1-es aránynak így meg tudja nézni mit mennek a ramjai. Aztán ha ez már megy akkor átvesszük a memória időzítéseket és az üzemi feszültségeket !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest