- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
Atlantis #229 üzenetére
Jó lehet h. 360W alatt van, de tunning, ventik... stb. azért jobb ha többet tud a táp, mint amit a gép ''kér''!! Meg ahogy írta itt T- Az A is sokat számít, meg még sokminden, a mérést hideg procival csináltad, vagy már ent egy jóideje a gép? Mert a meleg proci szentem sokkal több áramot eszik mint hidegen! Legalábbis szerintem, javítsatok ki ha tévedek!!
Meg ha kedve támad esetleg moddolni, Uv csövek, meg egy raklap venti, ütemre villogó fénycsövek.. stb. akkor nem kell tápot cserélnie!!! -
Balint133
aktív tag
-
Balint133
aktív tag
Nem hülyeség, mert a Mercury még mindig jobb táp, mint ez a noname szar, amit a házhoz kaptam, vmi Comador vagy mi a fene! és elméletileg 300W a teljesítmény ami rá van írva, de szentem 225-260W nál többbet nem tud leadni!
Meg úgyis kell vennem, mert ennek a tápnak szentem a védelme egyenlő a nullával, szal ha lenne egy hálózati tüske, a gépnek kampec, vagy legálábbis az alaplapnak, ja és a másik, h. a leendő konfigom be sem kapcsolna ezzel a táppal, mert annak enyhén nagyobb lenne az igénye!
Nekem a konfigom, vmi bazinagy Coolermaster Proci hűtő, 2db wincsi, Fx5200, Celeron 2.40Ghz@3.13Ghz stabilan, 2 db 8 centis házventi, egy db 12 centis ház venti, Lg cd rom, Lg cd iró, jövő héttől MSI Dvd duplarétegű Dvd író, dióhélyban ennyi! -
Balint133
aktív tag
Ok, de szentem elég egy 420As chieftek, az kitesz annyit mint egy 560W os Q-tech, de amilyen neked tetszik, olyat válassz!
Én speckó úgy fogom csinálni, h. veszek egy 420Wos chiefteket, és megtartom ezt is, és kétt táppal fogom üzemelteti a gépem, erről a gyengéről fog menni a venti, majd az uv csövek, meg minden hülyeség, a Chieftekről meg az új konfig, valszeg az új konfig ezzel a táppal be sem kapcsolna!! -
Balint133
aktív tag
Lehet, mert nekem is gyenguci a tápom, és van 2 Wincsi, egy cd iró, egy cd olvaso, 2*256 Mb Ddr ram, a floppy meghajtót lehúztam, és nem is bírok a 2.40 Ghz-s Cerkámmal 3.13Ghz-felé menni, mert natúrba interneteés közben is kifagy a winfos, szal ott neked nagyon le lehet terhelve!! Szentem érdemes lenne lecserélni egy 420W-os Chieftekre, vagy vmi másra!! Vagy úgy tudsz meggyőződni, h. gyenge a táp, h. lehúzol egy pár dolgot, házventik, winyók, egyik cd, dvd meghajtót, és ha így is, akkor nem biztos, h. a táp, de szentem a tápoddal van vmi!!
-
Balint133
aktív tag
de mért pont win xp alól, amikor Bioszban sokkal finomabban lehet hangolni a rendszert!
Leveszed az Fsb-t, és attól függ mennyivel underclockolod alá, annak függvényében kell leszedni a Vcoret a prociról(procifeszültség)
Szal szentem bioszból, és mondd meg légyszi mennyire szeretnéd underclockolni, mert ha nagyon leveszed az Fsb-t akkor megfőzöd a procid!!
Ja és valszeg azért melegszik, mert a proci feszültségét nem vetted lejjeb, és túl sokkal vetted le a frekit!!
Szal a bioszból -
Balint133
aktív tag
Bevallom őszintén nem tom hol lehet az arányt állítani, még nem ilyen lapom van, de ez lessz(P4C800-e deluxe)! Passz nem tom, próbáld meg vhol a memória beállításainál, csak arra vigyázz, h. olyat amit nem tudsz h. mire való, azt ne állítsd át, mert akkor biosz reset!
Ja és ne sandrával nézegesd, hanem inkább everesttel, ha nincs meg origoszoftverbazisról le tod tölteni!
U.I: Bocs ha nem tudtam mindenben segíteni, de nem tom hol kell Fsb arányt állítani
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Szia, megpróbálok neked válaszolni:
1.A dualram sokat dob a gépen, olyan ''mintha'' egy ram lenne a gépedben, a két ram sebességének összegével(ezt jól megaszontam)
2.Fsb beállítása, Fsb arány, Ram sebessége Mhz-ben, Vidkari sebessége...stb.
3.Progi: Cpu-z, Everest, speed fan(hőmérsékletet ezzel tod megnézni, kihasználtság...stb
U.I:All:Ha valamelyik pontban hülyeséget írtam volna, akkor sorry, és ne hülyézzetek le!!
Remélem segítettem valamennyit, ha még kérdésed van akkor csak bátran -
Balint133
aktív tag
Lenne egy kérdésem ezzel a lappal szemben, nekem nem ilyenem van, de nagyon tervezem a beszerzését, szal a kérdés: Mien ez a lap, mármint előnyei, hátrányai, stb..., mert nem akarok 44k-t kiadni, egy olyan lapért, ami nem is olyan jó, mint aztz írják a cikkekben, szal a kérdés adott, a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest