Új hozzászólás Aktív témák
-
dami
tag
válasz
rambo4ésfél #283 üzenetére
Sajnos a víz nem jó mert elég sokat cibálom a technikát Lanpartyzni
Plussz bennem van egy tüske mert ha a léghűtés elromlik nagy kaland lekapcsol a proci, de ha a vízhűtésnél megy valami tönkre jobb bele se gondolni
Régebben az Oldman mondta mindig a víz az akváriumba való. Na de azért már vannak jó cuccok, de az fix gép mellé jó csak. Maradok a THERMALRIGHT mellet. -
dami
tag
Oké kösz
én már magamban valamennyire eldöntöttem, és én is a Tr mellet voksolok a tesztek alapján is csak hát mégis a felhasználóknak hiszek. Meg ugy vagyok vele most már csak minőségi cuccokat veszek meg. A pcnek nincs olyan kelléke amelyiken érdemes spórolni. Persze a Zalman is minőségi de ha van jobb is akkor miért ne
-
dami
tag
Haliho
Szeretnék a 3.0 Prescottra egy jó kis hűtést két terméken gondolkozom Zalman vagy Thermalright egy biztos a tuningot bírniuk kell mert a procit a gyári hűtésén is fel tudtam tenni 3.8 ra stabilan de az ugye nem erre lett tervezveha netán vannak tapasztalatok irjátok köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest