- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komgeri
csendes tag
válasz
beginnerguy #5169 üzenetére
A Manfrotto 190 Go-ra gondolsz?
Jónak tűnik az az állvány, tetszik, csak ahhoz nincs fej ahogy én néztem. illetve 1 kg-al alulmarad a terhelhetősége a Roadtrippel szemben. -
Komgeri
csendes tag
Beginnerguy:
Szia!
En nemreg vettem egy MeFoto Roadtrip allvanyt. Nagyon meg vagyok vele elégedve. 39 cm osszecsukott allapotban es rendesen ki lehet huzni (180 cm emmel normalisan tudom
Hasznalni)
8 kg terhet bír, en max 2-t teszek ra. Eleg stabil jol megmunkalt minosegi allvany 5 ev garanciaval. Kb ugyan ez a benel travel angel II is. 50-60e kozott van mindketto -
Komgeri
csendes tag
válasz
Peetta14 #5147 üzenetére
Megvettem a MeFoto Roadtrip-t , meg élesben kint a szabadban nem nagyon volt szerencsém kipróbálni, de eddig nagyon nagyon tetszik. Szobában, utcán probaltam. A D7200-t 18-105 objektivvel könnyeden. Hetvegen megyek ki fotozni vele utana irokpar sort rola. Egy 15" laptop szamara alkalmas messanger bag-be is belefér tartojaval egyutt! Szoval a méret az tenyleg nagyon baráti
-
Komgeri
csendes tag
válasz
Peetta14 #5124 üzenetére
Svájcban a meFoto 52.000 ft nak megfelelo CHF, a benro otthon 57-58e.
Mindkettohoz jar tüske a lábakhoz, taska stb. Szerintem a mefoto lesz, hogy valami kis szint, egyeniseget vigyek a felszerelesbe ( konnyebb es kisebb is) igaz csak cmerekkel, illettve par tiz grammal:-) de megirom ha megvettem -
Komgeri
csendes tag
Sziasztok,
Állvány vásárlás előtt állok, szeretném kikérni a véleményeteket a választott állványokról, esetleg tapasztalatokat is szívesen olvasnék.
Nikon D7200 18-105-t tennék rá, tudom ez nem egy nehéz gép ezekhez az állványokhoz, de ha bővíteném akkor nem szeretnék új állványt venni. A kompakt méret fontos, mert sokat utazok.Mefoto Roadtrip:
[link]Benro Travel Angel II:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest