- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falovas
aktív tag
-
dqdb
nagyúr
Hasonló volt nálam a döntő érv: már a T-2005X sem fért bele a táskába, csak az oldalára (és mivel a T-0x5X-et általános célokra "kevésnek" éreztem), ezért a nagyobb méret felé mentem. Majd nyáron a gyakorlatban kiderül, jól döntöttem-e, simán megtörténhet, hogy a vége túrázásra egy második állvány lesz Sirui T-0x5X, MeFoto Backpacker vagy más hasonló ultrakompakt méretben.
-
mikrofon
veterán
én is agyaltam 2xxx-es szérián, de egyelőre nem tudtam megindokolni a tüskék okozta plusz tömeget, hogy az tényleg megéri. Olyan fölöslegesnek érzem... Ezek szerint, szerinted hasznosak a tüskék, tényleg?
Én még az ET szérián is gondolkodok. Talán a klipszes megoldás egyszerűbb mint a csavaros.
De lassan jön a jobb idő, így nem sok idő marad a gondolkodásra -
mikrofon
veterán
Köszi ezt még pont nem olvastam, de Ilyen tapasztalatokból indultam ki én is ill. abból, hogy a manfrotto-ra most van akció
De akkor marad a Sirui azzal általában elégedetten fotóznak a felhasználók tájképeket is, még az ALU változatával is....
Gondolom a stabilitás nagyban növekszik középoszlop nélkül, vagy leengedett középoszloppal... Meg szerintem az is sokat javít ha egy Milc-et rakok rá nagy latőszugú lencsével, még akkor is, ha az már zoom....Nodal Rail-en meg ne múljon, mert kicsi is és könnyű is, így az elfér.
Azért kérdeztem, hátha az itt jelenlevők közül a kicsi, egyszerű és könnyű állványokkal is van tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest