- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Egyszerűen nem éri meg a forgalmazónak készletet tartani"
Most azt csak tapasztalatból mondom, hogy nem nagy cucc leboltolni az EU disztribútorral, hogy mindent belistázol a webshopodba. Értem azt, hogy speciális eszközökből a készletezés problémás egy ilyen piacon, mint a magyar, de semmibe nem telne feltöltögetni egy szélesebb kínálatot a webshopba és odaírni, hogy X napos szállítási idővel tudják berendelni. Akinek az ár és a szállítási idő így megfelel, cserébe van hazai jótállása/szavatossága, az boldog és nem azt látja, hogy felmegy egy gyártó weboldalára és a termékek közel fele el sem érhető Magyarországon.
Én fotós táskák nézegetése közben szoktam így járni, megtalálom A TÁSKÁT és az még hagyján, hogy sehol nem tudok megnézni belőle egy kiállított darabot, de megvenni sem. Egy magyar webshoppal könnyebb intézni az elállást ha mégsem jön be, mint mondjuk egy angollal (arról nem beszélve, hogy mondjuk a visszaküldés költségei is tök mások).
-
.mf
veterán
Láttam én is, tetszett-tetszett, aztán kiírták az árát és dobtam egy hátast
Vazze némely Gitzo és RRS is olcsóbb...
Lesz ultralite is? Azt még nem is láttam. Igaz az eddigiek alapján nem is az én árkategóriámba jön...Viperator: ekkorám (C5i: 43 -> 159 cm, 1.6 kg) már van, sőt, ennél kicsit kisebbem is (WF-6615: 31 -> 133 cm, 1.15 kg); már csak kifejezetten minit keresek (50~60 cm max magasság, hogy a fűből-gazból kilásson, <500g, és kicsire csukható - nem csak magasságban, átmérőben is). Na ez az, amilyet még nem nagyon láttam
Volt egy Slik Sprint Minim, ami ugyan kicsit nagyobb és nehezebb volt ennél, csak sajnos egy ismerősnél elkallódott, és már nem gyártják... Az az Aoka van egész közel hozzá, meg megnézek majd egy ilyen tekerős-lábút is, amit Peppe ajánlott.
-
zodo
nagyúr
Köszönöm a véleményezést és vásárlási infókat!
Sajnos csak kézben tudom hordozni vagy így a táska oldalára rögzítve.
Q555 44,5 cm-re összecsukható ami talán még nem akadályoz az utazás során.
Alacsony vagyok ezért a legalsó lábtag kihúzása nélkül is közel ideális magasságban (132 cm) lesz a fej így talán a stabilitás is javulhat.
Csavaros láb rögzítés nekem is szimpatikusabb volt a de videók alapján annyival lassabb is az összeszerelés ha ez számít. -
mikrofon
veterán
Mi a véleményetek az XL szériáról? Ebben nem gondolkodtatok?
Ez ugye teljesen nyitott állapotban elég magasra 160cm-re nyitható, így mondjuk általános célra, beltérben kényelmesebb lehet. Túrázáshoz meg mehet középoszlop nélkül, így stabilabb lehet. Hátránya, ugye a "nagyobb" összecsukott méret.Azt hittem a szorító gyűrűket egyesével kell kezelni, így azért könnyebbnek tűnik a gyűrűs használat. Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest