- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #6573 üzenetére
Végül megrendeltem a T-2005X-et Kínából, tegnap meg is jött. 30-ért jó vétel szerintem. Némi súly mondjuk nem árt alá, ha fluid fejjel biztonságosan akarja az ember használni.
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Videózik valaki Sirui állvánnyal? Fontos lenne a könnyű hordozhatóság (súly, méret), így főként a TX sorozatban gondolkodom, viszont a T-2005X mellé még bevettem az R-2004-et is a repertoárba. Talán az stabilabb cucc, de aztán lehet, hogy nem így van. Nagy súlyt mondjuk nem kéne cipelnie: MVH500AH fej + MFT váz + könnyű obi(k). Vegyem a TX-et?
-
Ereshkigal
őstag
Esetleg MVH500AH (ez jó ár, nem?) + külön tripod?
(Mondjuk ennél is megemlítik, hogy mivel a hőmérséklettel változik a lötyi viszkozitása, így hidegben/melegben egészen máshogy reagál a fej. Erre akkor minden fej érzékeny?)
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Állványt keresek MFT rendszerhez. Videózásra, fotózásra vegyesen, így fluid fejjel szeretném. Kis súly, könnyű szállíthatóság előny. Amiket eddig néztem: Manfrotto Befree Live, Benro Aero 2 (4), Magnus VT-4000. Esetleg van olyan, ami ezek közül felejtős, vagy éppen ajánlott? Kínai csoda is szóba jöhet, ha tényleg annyira jó. Igazándiból bármire kerestem rá, mindent fikáznak, hogy nem elég fluid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest