- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
köszi.. bár eddig boltokat linkeltem... nem tervezem boltba venni... a cuccaim jelentős részét használt piacról vetem eddig is, ezután is (jelentős részét? most jövök rá mindenem ami van használt.. kivéve a táskám) nekem eddig nem volt gondom.. szóval állványt is lehet...
egy kérdés bár ez már nagyon OFF.. régebben voltak olyanok hogy valakik mennek Amerikába japánba.. és onnan hoznak be cuccokat olcsóbban... ilyesmi van még? a szakuraPC inaktív vagy mi.. amit eddig ismertem.
-
Epiph
tag
Aha értem. Viszont elég kicsire öszelehet hajtani hogy tudjam magammal hordozgatni (ez az egyik szempont) Nézegettem ebben a kategóriában hama -t is erről mi a vélemény? Sokan szídták... gondolom akkor ha csak 1M magasságra állítom akkor nem lesz gond nem? Max beltérre hsználnám a 170cm -t..
-
Epiph
tag
Értem én csak az a helyzet, hgoy 10 nél többet nemszeretnék kiadni érte.... ez még beleférnre de gondolom nemsokkal jobb mint az előző linkem. Végülis nekem csak arra kell, ha este hosszúzáridős képet készítek meg a olyan helyen vagyok akkor letudjam tenni a gépet valamire... max 160-170cm magasságra kelen az állvány.
-
-
k78chriss
tag
Szia
Én is sokat tanakodtam és itt segítettek én nikon D5100 hez + Nikon 18-105 és Sigma 170-500 hoz keretem állványt. Tegnap jött meg a Giottos MT9361 + 1300-621c fej. Atomisztikus
Azokból kiindulva amit nekem tanácsoltak minél jobb a terhelhetőség annál stabilabb.
A Manfrotto oldalán van [Configurátor] (service menü)
Nekem ott a 190 es és a 055 seriát ajánlottta. Youtube on vannak videók nézz körbe azok is segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest