- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
k78chriss
tag
válasz
DarknessHope #2402 üzenetére
Hali
Vissza térve zolka78 által ajánlott állványhoz lehet vele makrozni,
Nekem Nikon D5100, Nikon 18-105 és sigma 170-500 hoz használom az állványom ami Giottos 9361 és Giottos 1300-621c fejjel. Volt alap állványom de meg se tartotta még az alap gépet se, néha a szívinfarktus kerülgetett. Na ezzel az állvánnyal szinte bármit lehet. A felszereltségük is jó. Van táska hord szíjjal, de van még egy vállszíj csak az állványhoz, szerszámkészlet, rövid középoszlop, a lábak végéről lehúzod a gumit és máris fém tüskéken áll, vászon védőzsák a fejhez. Sok a lehetőség az állványba nagyon variálható és nagyon stabil. Én ajánlani tudom csak.
-
k78chriss
tag
Nekem is szeva000 ajánlott állványt. Sokat agyaltam rajta de a végén mindig ugyan oda jutottam. Én se akartam 60 at adni egy állványért, de megtettem! Nagyon nem bántam meg!!
Ha tehetitek inkább drágább minőségi állványt vegyetek!Nekem Giottos MT9361 +621C gömbfej lett
-
k78chriss
tag
Boldog új évet minden állványvadász fórumosnak!
-
k78chriss
tag
Szia
Én is sokat tanakodtam és itt segítettek én nikon D5100 hez + Nikon 18-105 és Sigma 170-500 hoz keretem állványt. Tegnap jött meg a Giottos MT9361 + 1300-621c fej. Atomisztikus
Azokból kiindulva amit nekem tanácsoltak minél jobb a terhelhetőség annál stabilabb.
A Manfrotto oldalán van [Configurátor] (service menü)
Nekem ott a 190 es és a 055 seriát ajánlottta. Youtube on vannak videók nézz körbe azok is segítenek. -
k78chriss
tag
válasz
kiskornel #2072 üzenetére
Mivel az obi nekem új (jó vásár volt használtan) eddig nem volt gond az állványommal, mióta megvan már igen. Ezért kértem tanácsot. A gép és obi súlyából gondoltam, elég a gyári adatot tekintve pl cullmann nanomax 260+ cb6.3 ez cirka 25e, de mint kiderült közel sem elég!! De hát ezért is írtam ide.
Köszönöm mindenkinek
Asszem maradok szeva000 ajánlatánál, digitcam et felhíva is ide lyukadtunk ki.
-
k78chriss
tag
Egyébként gömbfej vagy 3d?
-
k78chriss
tag
Sziasztok
A következő szetthez szeretnék állványt beszerezni:
Nikon D5100
Nikon 18-105
Sigma 170-500Nézegettem de nem igazán sikerült döntenem, néztem gömbfejjel ill 3d fejjel, melyik lenne jobb? kb 25000 ft ig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest