- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Telomanikus #4373 üzenetére
Átcímkézett Benro / Weifeng / QZSD / Sirui / Mefoto / Fotomate / stb, ezek közül néhány ebayen ennek alig több, mint a feléért van (+vám+fa). Nekem Weifeng van (6615), HK-ban vettem egy éve. Minimális csomagolt magasságú utazó-állványnak kisebb vázhoz és obikhoz bejött, de arra készülj fel, hogy teljesen nyitva sem túl magas (a legmagasabb talán 160 teljesen nyitva, fejjel; a többség 140, tehát behajlós-guggolós), valamint az ilyeneket kinyitni macerásabb és 2-4x több idő, mint a nem felhajtós lábúakat. Az enyémen 30 mm-es a gömbfej, de van néhány, aminél 36-os.
Krystos, Cintula: azzal az ársávval csak az a gond, hogy ha annyiból boltból teljes méretűt vennél, jó eséllyel hamarosan el fogod adni valamennyi bukóval és komolyabbra váltasz. Vagy pedig teljes magasságán csak beltérben használod, időzített kioldóval, kültéren a legalsó lábszegmenst nem nyitod ki. Ez nem profi fotósság kérdése, ezek egyszerűen gagyik, és teljes magasságra nyitva már nagyon nagy a remegés / kilengés. Volt Cullmann nanomaxom, a legalsó lábszegmense olyan volt, mint a nyárfa. A ráhazudott teherbírás tökmindegy, a láb és rögzítésének merevsége, tartása az, ami számít.
-
Andrew31
senior tag
válasz
Telomanikus #4196 üzenetére
Neked kell döntened.
én is és sokan mások is olcsón akartuk megúszni, de igazán jót csak többért kapni, a te felszerelésed, ha nem félted...
grigo: én vettem egy ilyet, 4500 Ft körül volt, teljesen elfogadható, kicsit rossz hallgatni, mikor mozgatja az ember, de sztem ez példánya válogatja, nem tökéletes a kidolgozás, de tart rendesen.
Valahol ennyibe (vagy még kevesebbe?) kellene kerülnie egy jó fejnek, ha az anyagot tekintjük, de ez nem az a világ... -
Andrew31
senior tag
válasz
Telomanikus #4192 üzenetére
Szia!
Erre nem nagyon raknám rá ezt a cuccot, de te tudod.
Ha ennyit költöttél már a fotózásra, illene kicsit többet áldozni állványra is. Tudom, mindig ezt mondjuk, de tedd fel a kérdést magadnak! Mennyit ér meg nekem, hogy ne essen le a cuccom és tényleg szép képeket készítsek, egy használható állvánnyal?
Nem is kell nagyon magasabbra menned, egy jó Induro állvány valahol itt kezdődik, amit becéloztál, 20-25-nél, erre még kerítesz valami jó fejet és mehet a menet! -
kiskornel
addikt
válasz
Telomanikus #3649 üzenetére
Mihez kell, mire kell?
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Telomanikus #3648 üzenetére
avagy erről valami vélemény?
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Telomanikus #3106 üzenetére
Van olyan váz, pl. Olympus E-3, ahol az állványmenet előtt ott van ennek a kis pöcöknek a helye is. Tehát mikor felteszed a cseretalpat, nem egy, hanem két ponton rögzül, mivel a pöcök is tart. Így tuti nem forog el a váz a cseretalpon. Marha jó találmány, csak kevés vázon találkozni ezzel a kis lyukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged