Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
-Shadow- #3117 üzenetére
Te tudod, mire mit használsz. SBH-300 leírása szerint egy jó fej, de nem videofej. Remélem el lehet távolítani azt a pöcköt... A legtöbb fényképezőn nincs a fogadására hely.
Emléxem rá milyen xar volt, mikor a felém lelógó részen kilógott a kis pöcök a cseretalp végével. Állandóan útba volt. Az én cseretalpam meg nem volt elég hosszú, hogy előre az obi alatt kényelmesen ott fityegjen az a kis pöcök, így a hátsó lcd előtt fityegett.
Videó fej esetén kötelező a pöcök megjelenése, de azért jobb helyeken az eltávolítható. Erre hívtam fel a figyelmet, hogy fényképezőgép esetén még rosszul elsülhet, ha az a pöcök ott marad.
Olyat meg nem vennék, amibe fixen belepaszírozták. Kellemetlen tud lenni a hosszú cseretalp, amit csak keresztbe lehet rárakni, hosszában nem, mert ott a pöcök. Már a 25kg-os fejemhez is jó hosszú cseretalpat adtak, amit általában épp ezért hosszában teszek fel (tehát a vázzal párhuramosan)... az állványgyűrűkre meg egyértelműen hosszában, hogy előre hátra lehessen kiegyensúlyozni a cuccot.Persze kisebb, belépő vázaknál a hosszú cseretalpat mindenképp merőlegesen kell rárakni, különben takarni fogja az akksi tartó fedelét.
All in all, amiből az egész kiindult az ez, ezt kell elkerülni:
bal oldalt egy műanyag cseretalp, ott a pöcök helye (az a lyuk), csak ki van tépve belőle a rugó szerkezet. Látható, hogy akárhogy próbáom elhelyezni a belépős vázamon, a rugós pöcök mindenképp érintkezik a váz aljával. Ha ezt fel le csavarja valaki, akkor jobbra balra elmozdulhat -> összekaristolja a váz alját.
Még mielőtt valaki... ezt a műanyag cseretalpat csak vaku tartására használom. -
-
JohnyBlue
addikt
válasz
-Shadow- #3087 üzenetére
Igazából én azt nagyon jól tudom, hogy nem oszt nem szoroz hogy most 15 vagy 30 kilós a teherbírása... mivel kinézetre méretre teljesen egyformák illetve az áruk is tök egyforma így ezért vagyok tanácstalan
Tehát te teljesen megvagy vele elégedve
Ez a SBH-300 mellé +1
-
imyourfriend
őstag
válasz
-Shadow- #2914 üzenetére
én is ajánlom neki hogy bírja rendesen, azért veszem az állványt hogy stabil és olyan darab legyen amit ha beállítok akkor az úgy marad és kész. inkább jobb ha nehezebb csak ne csináljon mást mint ahogy én beállítom.
3D fej jobb amúgy mint az amatőr 1 karos darabok? ( nem tudom hogy hívják, 1 kar áll ki a fejnél és azzal irányítja az egészet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged