Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Hát tudod, a Hama, az azért mégiscsak Hama.
Szóval HAMAr felejtsd el, a Soligor messze jobb, stabilabb. Az F-V jelölés azt teszi, hogy Foto-Video. A soligor is F-V egyébként. Láttam, fogdostam STAR-61 és 63-at is, de már nem is tudom hol, olyannyira felejtős.:-)
Na jó, komolyan: Mediamarktban is megtudod nézni, ha az van közeleb, de gyakorlatilag bármely fotós bolt forgalmazza ezeket, mert van három lába és el lehet adni, mint állványt (főleg csomagban).A soligor jobban leereszthető, anyagában is más, s lehet hogy most annyira nem tűnnek fontosnak, de netalántán, ha később komolyabb gépet veszel (és odafigyelsz használat közben), akkor azt is elbírja, míg a Hama tutira nem.
pl. később igény lehet rá, hogy lejjebb tudd ereszteni.Én nem Soligor ügynök vagyok, így nem akarlak mindenáron rábeszélni, csak ami fontos tényező, az a stabilitás, a fej rögzíthetősége, idővel mennyit lazulnak az alkatrészek, illetve gyárilag mennyire lazák.
A Soligor sem egy atombunker, de szerintem (lehet, hogy lesz aki még megcáfol) mindenben fölötte van a Hamának (na jó, magasságban alatta).
Pá
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest