- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
hali, nem egyszerübb, ha bármilyen anyagból megcsinálod a pozitív formát, majd agyagba, esetleg modellezö szilikonba mártod (formaszilikon vagy hogy hívják), aztán abba mehet 250 fokig is, és elég tartós lesz. Agyag szintúgy égetés után, csak óvatosan kell pakolgatni... én ebben látok rációt.
-
Gh0sT
addikt
PEI (Ultem) filamentek 200 C fölötti Glass Transition Temperature-rel rendelkeznek. Ipari felhasználásra szokták őket használni, kilónként potom 100e Ft környékén. Valószínűleg overkill, de tutira tartós lesz.
Polycarbonate 150 C körül kezd el lágyulni, akár még jó is lehet. ABS, ASA 100-100 C-ig bírja. -
Joshi
titán
Mekkora lenne a max mérete a formának,
illetve az olvadt viasz kb hány fokos?ui.: mondjuk utóbbi kérdésnek nincs szerepe, mert a PETG és TPU filament biztosan bírná. Ezt csak azért kérdeztem volna, mert ez esetben elég egy nyitott nyomtató is, ami csak PLA/PETG/TPU nyomtatására alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Óvodások homokozója
- Microsoft Excel topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest