- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Ha megvolt az első önteszt+ first layer nincs nagyon további teendőd. Elég a Prusa slicerben a mini-t választani ő abból már "mindent" tud. Filamenteknél a gyári Prusament PLA, PETG, beállítások jól működnek nálam Filanora, Sunlu filamentekkel. Sunlu TPU -nál az Ulrtafuse TPU95 beállítás működik talán a legjobban.
-
Brain75
senior tag
Ender 3 Pro-n MK8 hotend van.
-
Saccco
nagyúr
Úgy nézem bore torkot használsz, akkor a PTFE és a nozzle közötti hézag ment tele anyaggal. Értsd nem ül szintig a PTFE.
Lehet hibás szerelés miatt vagy a megfogó nem tartja rendesen és a retract minimálisan kihúzza, majd az így keletkezett hézagot tölti ki a megolvadt anyag és lesz belőle egy dugulás.Bore torkot lentről kell szerelni, alul kell levágni a PTFE csövet a torok mentén.
-
szivgy
csendes tag
Hány fokra volt fűtve? Csak véleményem van, mert nem ilyen a hotend-em.
Ha csak nem lett addig fűtve ahol már a bowden is deformálódik akkor azt bent nem foghatja semmi, persze ha a fal és a bowden közé tudott menni műanyag, az azért szorulhat. Ha valamiért ezt a részt szét kell szedni én melegen szoktam, svédfogóval fogom a kockát másik fogóval meg tekerek. Ilyen nem hátrány ha van otthon de egy ilyen duguláson nem segít [link]. Képből nem látszik én meg nem tudom, ebben milyen heatbreak van? (Meddig kellett volna lemenni a csőnek?) -
trialkornel
tag
Próbáld esetleg alacsonyabbra venni a hőfokot. Én pl. DD és Spectrum petg-t 220 és 230 fok között szoktam nyomtatni. Arra figyelj hogy a petg nem nagyon szereti a hűtést, kunkorodhat, vetemedhet vagy feljöhet tőle az asztalról.
(#23309) bitmad: Én ezt az aszalót használom. Lehet rajta hőfokot állítani, meg időzítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest