- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
DAni198 #22794 üzenetére
Honnan tudod hogy nem ilyen az összes? Hányan mérték meg?
Sokan. Szerinted nem ezzel kezdtem?Nyomtattam már mindenfélét, rajzoltam magam is olyat, amit úgy gondoltam hirtelen, hogy ki tudja adni a mikénteket.
A gond mindegyikkel az, hogy ha bármilyen mechanikai hibára akarom visszavezetni, az nem csinál konstant ugyanolyan eredményt. Abban szórás van. Ebben nincs. -
Tikakukac
titán
válasz
DAni198 #22791 üzenetére
79.48
79.56
399.0Eddig is tudtam, hogy ez van, csak rendbe akarom tenni és ezért estem neki végre.
Én értem és látom is, hogy hogyan megy a szíj és működik a gép, műszaki egyetem megküldve informatikával csodákra képes, főleg ha ebben is nősz fel.
De. És itt van a de. Ebből a nyomtatóból irgalmatlan sokat eladtak. Stock szoftveres, lényegi hardvereket ebből a szempontból nem érintő változtatásokat tartalmazó nyomtató ilyet nem kéne, hogy csináljon.
Most van az, hogy pihi, aztán ha kész, bő 1 hónap múlva szétrobbantom, összerakom, bootloader és Marlin2.0 fel és ha akkor is kuka, akkor feladom
-
bardi
senior tag
válasz
DAni198 #20553 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog, és felhúztam a flow rate-t 120%-ra.
Emellett a sebességek maradtak az alacsony értékek, meg 215 fokos hotend.A két falból álló tornyot nyomtattam ki, az elefántláb minimális, az első 10 réteg nagyon jó, a fal pedig rendesen összeolvadt, kézbe véve nyomkodva a korábbi ugyan ilyen méretű darabokkal együtt érezhetően sokkal merevebb.
Amit viszont nem értek, hogy mi okozza azt, hogy alul extrudál. Nem bírná az extruderben a stepper motor? Terhelés nélkül ugye jó, még vissza is kéne venni minimálisan belőle.
Nyomtatás közben nem csúszik, visszahúztam pár centit, és a fogaskerék nyoma gyönyörűen látszott, semmi bemaródás.Régebben használtam is 0,8-as fúvókával, és nem emlékszem ilyen jellegű hibára, viszont lehet, hogy akkor egy másik motor volt az extrudernél, mert azóta darabokra lett szedve meg összerakva.
Szeretném megérteni, de valami hiányzik
-
Gabesz87
veterán
válasz
DAni198 #18098 üzenetére
Köszönöm, így már könnyebb volt. Viszont egy valami nem teljesen 100%-ban világos. A BLTouch 2 PIN-es csatiját a Z endstop helyére kell dugni. TeachingTech-es videóban van talán, hogy a fehér kábel a mellette lévő fehér mellett, a fekete pedig a másik odlalon a fekete mellett legyen. Viszont ha megnézem a pin-ek kiosztását (Antclabs alapján), a fekete a GND, a fehér a Zmin. A GitHub-on talált schematic ábra szerint a Z endstop csatija így néz ki:
Nem tudom biztosra, hogy ezt most vajon melyik irányból kell nézni, de gondolom ez így van felülnézetből, ahogy ránézek a lapra, és a bal alsó sarokban van a csati. Viszont akkor a fekete (GND) megy alulra, és a fehér meg fentre, szóval pont hogy nem lesz szomszédos a fekete a feketével, és a fehér a fehérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged