- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, szerintem az érintőképernyős bevitel tartósabb lesz, mint a mostani gombos pótméteres csavargatós klikkelős. Szintezésnél kész kín körbevinni a fejet, mire beállítom, hogy melyik tengely, mennyit menjen, milyen lépésközzel, utána meg ugyanez vissza, és be a másik menübe.
Szerintem rohadt kényelmetlen, bár az is igaz, hogy nem kell sűrűn csinálni.
De amúgy abban igazad van, hogy ha le is cserélem, szerintem volna más, ami fontosabb, pl extrudert fémre, meg hasonlók.
Csicsa meg persze, nem képvisel valós értéket, de azért csak szebb egy áttekinthető menürendszer alatt dolgozni, mint ezen a mostanin. Kb 90-es évek stílusa. Bár tény, hogy a nyomatot semmiben nem befolyásolja.Mr.Csizmas
Na igen, de melyik silent board? Nem terveztem még egy Raspberryt is beiktatni. Az mire kell? A közvetlen etetéshez? Olyan board nincs, ami ezt tudja, mert van rajta pár MB ram, amiből tud olvasni? Vagy valami hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged