- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, szerintem az érintőképernyős bevitel tartósabb lesz, mint a mostani gombos pótméteres csavargatós klikkelős. Szintezésnél kész kín körbevinni a fejet, mire beállítom, hogy melyik tengely, mennyit menjen, milyen lépésközzel, utána meg ugyanez vissza, és be a másik menübe.
Szerintem rohadt kényelmetlen, bár az is igaz, hogy nem kell sűrűn csinálni.
De amúgy abban igazad van, hogy ha le is cserélem, szerintem volna más, ami fontosabb, pl extrudert fémre, meg hasonlók.
Csicsa meg persze, nem képvisel valós értéket, de azért csak szebb egy áttekinthető menürendszer alatt dolgozni, mint ezen a mostanin. Kb 90-es évek stílusa. Bár tény, hogy a nyomatot semmiben nem befolyásolja.Mr.Csizmas
Na igen, de melyik silent board? Nem terveztem még egy Raspberryt is beiktatni. Az mire kell? A közvetlen etetéshez? Olyan board nincs, ami ezt tudja, mert van rajta pár MB ram, amiből tud olvasni? Vagy valami hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged